Jouw wekelijkse interieur-update
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 MAAK VAN JE HUIS JOUW DROOMHUIS! Bekijk de webversie.
 
 
 
Screens op zonne-energie
 
Screens maken hun comeback. En niet voor niets natuurlijk, want het is een stijlvolle en luxe vorm van raambekleding op maat. En wist je dat ze tegenwoordig ook op zonne-energie te krijgen zijn? Ontdek er meer over!
 
 
Blog
 
Ontdek er nog meer over
 
Dit wist je nog niet over screens op zonne-energie
 
Guido: “Voor het plaatsen van zogeheten screens op zonne-energie hoef je geen zonnepanelen te plaatsen, een extra contract af te sluiten bij je energieleverancier en, misschien nog wel het belangrijkste, niet op een zonovergoten plek te wonen.”
 
Ontdek er nog meer over
 
 
 
 
 Aliplast Aluminium Systems legt uit
 
Thermische isolatie van aluminium ramen
 
Aluminium ramen winnen meer en meer aan populariteit. Ze hebben een goede thermische isolatie. Maar wat houdt dit in? En wat betekenen de waarden Ug, Uf en Uw?
Aliplast Aluminium Systems legt uit
 
 
Een echte blikvanger
 
Compacte en verplaatsbare pizza-oven
 
Een kant-en-klare verplaatsbare en compacte professionele pizza oven met een hoge capaciteit, dat is de Amalfi AD 70 portable pizza oven. Deze oven is extra geïsoleerd en gemaakt van de beste materialen.
Een echte blikvanger
 
 
 Daar is nu ook een luchtreiniger aan toegevoegd
 
Van afzuigkap naar luchtreiniger
 
Een elektronisch luchtfilter, dat eenvoudig kan worden geplaatst op de uitblaasmond van de afzuigkapmotor; en dat tevens zorgt voor een gezond binnenklimaat, vrij van geuren, pollen en bacteriën. Zo is PlasmaMade begonnen.
Daar is nu ook een luchtreiniger aan toegevoegd
 
 
 
 
Thuis Getest
 
 
Check de review
 
Gardena AquaBloom bewateringsset review
 
Tester: Linda
 
Je planten water geven, ook als je er niet bent. Werkend op zonne-energie. Wij lieten hem testen.
 
Check de review
 
 
 
 
 
Lees verder hierover
 
De keukentrends voor 2022
 
Van de materiaalkeuze tot aan de kleurstelling en van praktische functionaliteit; alles moest onvoorwaardelijk goed op elkaar zijn afgestemd. Maar in 2022 wordt deze wijze van denken doorbroken en gaan we een stap verder.
Lees verder hierover
 
 
Ontdek de mogelijkheden
 
Ontdek je nieuwe thuis samen met Baden+
 
De badkamer is een plek waar je elke dag begint en eindigt. Het is een veelzijdige ruimte, waar je op je gemak moet voelen. Is de huidige badkamer dat niet? Baden+ helpt je graag om de badkamer te veranderen in je eigen thuis spa.
Ontdek de mogelijkheden
 
 
Vaillant neemt 9 mythen onder de loep
 
Negen mythes over warmtepompen ontkracht
 
Veel mensen hebben nog steeds een aantal vooroordelen over warmtepompen. Zo is een veelgehoorde uitspraak dat warmtepompen duur, luidruchtig en uiteindelijk helemaal niet efficiënt zijn. Allesbehalve waar.
Vaillant neemt 9 mythen onder de loep
 
 
 
 
Best Bekeken
 
 
6 tips
1. Je terrastegels onderhouden
 
6 tips
 
 
Let op
2. Borrelt je afvoer?
 
Let op
 
 
Kies deze raamdecoratie
3. Last van hooikoorts
 
Kies deze raamdecoratie
 
 
 
 
 
Kies voor een haard van British Fires
 
Comfort en toch sfeer
 
Steeds vaker kiezen mensen voor alternatieve haarden voor in huis. De wens naar een haard zonder afvoerkanaal neemt steeds meer toe. Maar wij Nederlanders houden juist wel weer van een vuur en sfeer.
Kies voor een haard van British Fires
 
 
Nu met ISDE Subsidie
 
Ook tot wel 85% besparen op je gaskosten?
 
De Hybride gas- warmtepomp systemen van Eco2all zijn bedacht en ontworpen om een zo hoog mogelijke energie-efficiëntie te bereiken in de meest uiteenlopende woonsituaties.
Nu met ISDE Subsidie
 
 
Lees verder
 
Niva Mixed cv-radiator
 
De Niva Mixed hybride radiator van Vasco biedt twee mogelijkheden: geschikt voor aansluiting op een centraal verwarmingssysteem (CV) of geschikt om te werken op elektriciteit.
Lees verder
 
 
 
 
Thuis Getest
 
 
Lees het in de review
 
Nillkin ProDesk laptopstandaard review
 
Tester: Arold
 
Deze laptopstandaard is geoptimaliseerd voor een comfortabele kijk- en zithouding. Bevalt hij in de praktijk?
 
Lees het in de review
 
 
 
 
 
7 redenen waarom
 
Kiezen voor een Novilon vloer
 
Je bent toe aan een nieuwe vloer; maar wat voor één? Heb je bijvoorbeeld wel eens aan een Novilon vloer gedacht? Het kan weleens dé vloer voor jou zijn
7 redenen waarom
 
 
Ideaal voor je slaapkamer
 
Botanisch en design
 
Botanische styling wordt vaak gecombineerd met industriële meubels, maar dat hoeft niet. Deze stijl heeft als basis een strakke design uitstraling. Door de toevoeging van het groene behang, de houtaccenten en de planten ontstaat een frisse sfeer.
Ideaal voor je slaapkamer
 
 
Ontdek haar verhaal
 
'Schoonmaken fluitje van een cent'
 
Lees het verhaal van Deborah die eerst haar twijfels had over een waterontharder maar al snel overtuigd raakte van de voordelen.
Ontdek haar verhaal
 
 
 
 
 
 
PinterestFacebookInstagramTwitter
 
Contact/Adverteren/Privacy
 
WONEN.nl
 
© 2021 - Wonen Media B.V.
 
Je ontvangt dit bericht omdat je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Je kunt je afmelden als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen.