Jouw wekelijkse interieur-update
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 MAAK VAN JE HUIS JOUW DROOMHUIS! Bekijk de webversie.
 
 
 
Tegels moeten mooi blijven
 
Je hebt een mooi terras aangelegd, dan wil je natuurlijk wel dat je tegels ook mooi blijven. Wij geven je 6 tips om daarvoor te zorgen! Verder nog een review van de handig Cricut snijmachine en nog veel meer leuk woonnieuws.
 
 
Blog
 
Zo doe je dat
 
Je tuintegels onderhouden
 
Guido: “Hoe hou je je terrastegels nou zo lang mogelijk mooi? We hebben de 6 beste tips voor de onderhoud van je terras op een rij gezet.”
 
Zo doe je dat
 
 
 
 
Ontdek dit project
 
Uitbouw met serredak en glazen vouwwanden
 
De woonkamer van deze hoekwoning is door de uitbouw omgebouwd tot een lichtovergoten moderne ruimte. Binnen wordt echt met buiten verbonden.
Ontdek dit project
 
 
Lees er alles over
 
Maya de Bij of Bumba als schakelaar
 
De kinderkamer opvrolijken? Succes verzekerd met deze kleurrijke schakelaars van Niko. De avonturen van Maya de Bij, Bumba of Samson toveren gegarandeerd een glimlach op het gezicht van jong én oud.
Lees er alles over
 
 
Met de AR-app zie je hoe het staat
 
Welke Quooker past bij jou?
 
Iedere keuken is anders. Daarom biedt Quooker een brede collectie kranen. Zo zijn er ronde, rechte, klassieke en moderne modellen en zijn alle kranen verkrijgbaar in diverse finishes.
Met de AR-app zie je hoe het staat
 
 
 
 
Thuis Getest
 
 
Ontdek haar review
 
Cricut snijmachine review
 
Tester: Nadia
 
Met de Cricut Explore 3 snij je meer dan 100 materialen, bijvoorbeeld karton, vinyl of kurk. Nadia probeerde hem uit.
 
Ontdek haar review
 
 
 
 
 
Zo werkt het
 
Time for a twist!
 
Niet elk toilet is hetzelfde: maak kennis met het Subway 3.0 toilet met TwistFlush spoeltechnologie. Met deze innovatieve technologie wordt een optimale spoeling gecombineerd wordt met waterbesparing.
Zo werkt het
 
 
Meer zien?
 
Elektrische handdoekwarmer
 
De afstand van de stangen kan bij deze radiator naar wens worden aangepast, evenals het aantal stangen. Het model kan bovendien geleverd worden in alle kleuren van VOLA.
Meer zien?
 
 
X2O geeft tips
 
Radiator: onmisbaar in de badkamer
 
Met een radiator op de juiste plaats in jouw badkamer is het altijd aangenaam vertoeven. Maar hoe kies je nu precies de ideale radiator voor jouw badkamer?
X2O geeft tips
 
 
 
 
Best Bekeken
 
 
Hoe doe je dit?
1. Gordijnen opmeten
 
Hoe doe je dit?
 
 
Bescherm je vloer!
2. Werk jij ook thuis?
 
Bescherm je vloer!
 
 
Zo doe je dat zelf
3. Stoel stofferen
 
Zo doe je dat zelf
 
 
 
 
 
Ontdek er meer over
 
Bamboo Excellence
 
MOSO® Bamboo Excellence is de nieuwste bamboe vloerencollectie binnen het MOSO® assortiment. Met vier nieuwe kleuren biedt deze collectie de mooiste bamboe vloeren die er zijn.
Ontdek er meer over
 
 
Bekijk de collectie
 
Mix en match met de OPI-badkamermeubels
 
De OPI-meubellijn bestaat voornamelijk uit opzetwastafels en badkamermeubels. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren.
Bekijk de collectie
 
 
Lees meer
 
Eco woning
 
De Eco woning van Energie Spaar Woning is de meest duurzame woning waar energie, materialen, water en natuurinclusief de thema's zijn. Uiteindelijk levert dit een hele comfortabele, gezonde en klimaat adaptieve woning op.
Lees meer
 
 
 
 
Thuis Getest
 
 
Ontdek de review
 
Inventum stofzuiger review
 
Tester: Linda
 
Krachtig en superstil deze stofzuiger van Inventum. Wij lieten hem testen.
 
Ontdek de review
 
 
 
 
 
Ontdek alle mogelijkheden
 
AVEK Boxspring Sinne
 
Sinne is een stijlvolle boxspring, waarop je heerlijk wegdroomt. Verkrijgbaar als speciale setaanbieding met vele extra's als gratis LED leeslampjes en in- en uitstapverlichting.
Ontdek alle mogelijkheden
 
 
Lees hier meer
 
Welk haardhout kopen?
 
Weet je niet welke houtsoort je moet kopen? Dit is heel erg afhankelijk van je stookervaring én persoonlijke voorkeuren. Haardhout.com geeft advies!
Lees hier meer
 
 
Zo werkt het
 
ABCAT houtrookfilter
 
De ABCAT is een filter die je achter je stookinstallatie plaats, vaak in de kachelpijp. Het filter vermindert geurbelasting van de houtrook.
Zo werkt het
 
 
 
 
 
 
PinterestFacebookInstagramTwitter
 
Contact/Adverteren/Privacy
 
WONEN.nl
 
© 2021 - Wonen Media B.V.
 
Je ontvangt dit bericht omdat je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Je kunt je afmelden als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen.