Jouw wekelijkse interieur-update
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 MAAK VAN JE HUIS JOUW DROOMHUIS! Bekijk de webversie.
 
 
 
klimaatverandering
 
klimaatverandering zorgt voor overlast. Wat kan jij er thuis aan doen?
 
 
Blog
 
Hoe is dat in jou tuin
 
Regenwater opvangen met een regenton of met infiltratiekratten?
 
Guido: “Je voelt je niet alleen verbonden met alles en iedereen maar je vindt dat je ook verantwoordelijkheid moet dragen voor de community. Naast het feit dat we voorzichtiger moeten zijn met het behoud van onze waterbronnen, zijn hevige regenbuien duidelijk het gevolg van de klimaatverandering. Samen met bedrijven, bewoners en de gemeente zoek je naar oplossingen om het riool te ontlasten en het natuurlijk wegvloeien van water te bevorderen. Regenwater opvangen en afvloeien kan op verschillende manieren.”
 
Hoe is dat in jou tuin
 
 
 
 
 
Nieuw: water besparen met de Futuro Flush | Luca Sanitair
 
Met de komst van dit toilet wil het bedrijf de circulaire economie ondersteunen en consumenten de keuze geven om bij te dragen aan een beter milieu.
 
 
Iets voor jou
 
STÛV OP MAAT
 
Ontwerp en productie van unieke bekleding en meubilair rond uw haard Als ontwerper en producent van houthaarden biedt Stûv nu op maat gemaakte en veelzijdige inrichtingsoplossingen aan, van bekleding tot meubilair. Het vuur wordt in het hart van de leefruimte gebracht.
Iets voor jou
 
 
Kijk wat kan jij doen
 
BESPAAR ENERGIE MET EEN SLIM HUIS
 
Bij bestaande en nieuwe woningen die worden uitgerust met Smart Home Technologie van Gira,besparen de bewoners aanzienlijk op hun energierekening. Daarnaast ervaren zij een stukje comfort wat het leven iedere dag weer veraangenaamd.
Kijk wat kan jij doen
 
 
 
 
Best Bekeken
 
 
Lees alvast de keukentrend 2023
1. DE HIGHLIGHTS VAN DE TRENDS MYTHICAL REROOTED EN COLOUR RECHARGE
 
Lees alvast de keukentrend 2023
 
 
Lees verder
2. Schroef dolgedraaid? Zo verwijder je hem eenvoudig zonder veel gereedschap
 
Lees verder
 
 
Kijk snel
3. Beslagen ramen in huis: wat te doen?
 
Kijk snel
 
 
 
 
 
Zo doe je dat
 
Genieten van een gashaard zonder aardgas
 
Heb je geen vaste gasaansluiting of wil je niet afhankelijk zijn van een vaste gasaansluiting? Maar wil je toch een nieuwe gashaard in je woning?
Zo doe je dat
 
 
Ontdek er meer over
 
Get in the Sparkle Mood
 
Geniet van verfrissende bubbels terwijl u via Bluetooth luistert naar muziek. Een (semi) vrijstaand bad met verfrissende bubbels? Vanaf nu is het mogelijk! Voor een aantal vrijstaande en back-2-wall baden presenteren wij dit jaar Sparkle Mood.
Ontdek er meer over
 
 
Zo werkt het
 
WOCA Diamond Oil Active Box
 
Je interieurhout mooi oud laten worden? Doe het gemakkelijk zelf met de WOCA box!
Zo werkt het
 
 
 
 
 
 
 
Hoe kies je de juiste airco voor jouw woning?
 
We krijgen steeds meer met extreme hitte te maken. Meer mensen kiezen daarom voor een airco. Maar hoe weet je wat de juiste keuze is?
 
 
Lees er meer over
 
Home with a view
 
Je droomwoning aan het water bouwen met Roscobouw. Het was een hele reis om op deze unieke plek terecht te komen, maar het was absoluut alle moeite en het wachten waard
Lees er meer over
 
 
Lees er meer over
 
Outdoor living in het najaar, een heerlijk idee!
 
‘Outdoor living’ hoeft niet alleen voor de zomer weggelegd te zijn, ook in het najaar en zelfs in de winter kan het perfect!
Lees er meer over
 
 
 
 
 
 
PinterestFacebookInstagramTwitter
 
Contact/Adverteren/Privacy
 
WONEN.nl
 
© 2022 - Wonen Media B.V.
 
Je ontvangt dit bericht omdat je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Je kunt je afmelden als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen.