Jouw wekelijkse interieur-update
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 20 JAAR INSPIRATIE VOOR VERBOUWEN & INRICHTEN Bekijk de webversie.
 
 
 
Duurzaamheid wordt steeds belangrijker
 
Eén ding wat je kunt doen, is het zuinig omgaan met water. Bijvoorbeeld door korter te douchen en minder wasjes te draaien, maar je kunt ook gebruikmaken van (gefilterd) regenwater.
 
 
Blog
 
Ontdek deze 2 tips
 
Dit kun je doen met opgevangen regenwater
 
Guido: “Regenwater opvangen is superduurzaam. Je kunt hier namelijk verschillende dingen mee doen. En opvangen is één, maar je kunt je regenwater ook filteren. En dan kun je er nog véél meer mee.”
 
Ontdek deze 2 tips
 
 
 
 
Ontdek alle voordelen
 
Duurzame stroom en warmte
 
Robert voorziet zijn woning duurzaam van stroom en warmte met een PVT-systeem. Hij heeft hiervoor gekozen omdat hij duurzaam wonen belangrijk vindt, het goed is voor het milieu en het kostentechnisch ook iets oplevert.
Ontdek alle voordelen
 
 
Ontdek de oplossing van Vasco
 
Energie-efficiënte totaaloplossing
 
Een goede isolatie en een uitgebalanceerd ventilatiesysteem zijn de sleutelwoorden voor het creëren van een energie-efficiënt en gezond binnenklimaat.
Ontdek de oplossing van Vasco
 
 
Dit zijn de voordelen van een warmtepomp
 
Daarom kies je voor een warmtepomp
 
De manieren van het verwarmen of koelen van je huis kan zomaar tot nieuwe dilemma’s leiden, want het aanbod is groot en de verschillen zijn klein. Waar kies je voor, en waarom?
Dit zijn de voordelen van een warmtepomp
 
 
 
 
Thuis Getest
 
 
Ontdek de review
 
Sony XH90 - 55 review
 
Tester: Mike
 
De SONY XH90 is een minimalistische 4K1 Ultra HD-tv. Wij lieten hem testen.
 
Ontdek de review
 
 
 
 
 
Welke duurzame haard past bij jouw woonwensen?
 
Thuiswerken? Een haard geeft energie!
 
Met een haard creëer je thuis een prettige, rustige werkomgeving. Faber brengt nieuwe sfeermakers die zo echt zijn als een echt houtvuur, maar tot 100% minder uitstoot hebben en ook zonder gas kunnen.
Welke duurzame haard past bij jouw woonwensen?
 
 
Infraroodpanelen geven stralingswarmte af
 
Infrarood verwarming
 
Infrarood is een comfortabele en relatief goedkope manier van verwarmen. Daarnaast is infrarood verwarmen toepasbaar in nieuwbouw, renovatie trajecten of bij het (tijdelijk) bij-verwarmen van een ruimte.
Infraroodpanelen geven stralingswarmte af
 
 
Schrijf je gratis in
 
Webinar Design
 
Ontdek de laatste interieurtrends, concrete stylingtips en DIY-ideeën voor de inrichting van jouw interieur tijdens de webinar van interieurontwerpster Souraya Hassan van Binti Home.
Schrijf je gratis in
 
 
 
 
Best Bekeken
 
 
Zo maak je het
1. Een lichtplan
 
Zo maak je het
 
 
Dit zijn de kosten
2. Droomwoning bouwen?
 
Dit zijn de kosten
 
 
Dit kost het
3. Prefab kelder
 
Dit kost het
 
 
 
 
 
15% Black Friday korting
 
Visgraatshop.nl: Black Friday Sale
 
Bij Visgraatshop verkopen ze eiken visgraatvloeren voor elke smaak en elk budget. En tijdens het Black Friday weekend maken ze het wel heel bont!
15% Black Friday korting
 
 
Probeer de Orgalux app
 
Scan je lade
 
Je kan kiezen in welke ruimte je de lade gebruikt of wilt gebruiken en wat je graag in de lade wil opbergen. Op basis van deze criteria krijg je een voorstel op maat voor jouw lade.
Probeer de Orgalux app
 
 
Ontdek de hele lijn
 
ILD kachel
 
Kachels stralen warmte uit. En het is precies het contrast tussen koelte en warmte dat de ILD kachellijn zo aantrekkelijk maakt.
Ontdek de hele lijn
 
 
 
 
Thuis Getest
 
 
 Lees de review
 
Teufel RADIO 3SIXTY review
 
Tester: Margreet
 
De Teufel RADIO 3SIXTY speeltFM-radio, DAB+, internetradio, Spotify en muziek via bluetooth.
 
Lees de review
 
 
 
 
 
Dit vind je er
 
Houten vloeren bij TMC Wonen
 
In de winkel in Bergen op Zoom heeft TMC Wonen een complete afdeling ingericht met een ruim assortiment aan houten vloeren. Van parket tot tapis, hun specialisten vertellen je graag meer over deze bijzondere vloeren.
Dit vind je er
 
 
Zo werkt hij
 
Sanibroyeur Sanismart toilet
 
De SANISMART is een oplossing uit één stuk die het mogelijk maakt om waar gewenst een nieuw, modern vormgegeven toilet te installeren zonder dat er veel werk aan te pas komt!
Zo werkt hij
 
 
Ontdek meer nieuws
 
Bovenbladen en wasbakken in wit en zwart marmer
 
Hiermee spelen ze bij H&R Badmeubelen in op de laatste trend op het gebied van badmeubelen. Met deze marmerlook items kun je je eigen hotelbadkamer creëren. Dat wil toch iedereen, zeker nu we wat vaker thuis slapen!
Ontdek meer nieuws
 
 
 
 
 
 
PinterestFacebookInstagramTwitter
 
Contact/Adverteren/Privacy
 
WONEN.nl
 
© 2020 - Wonen Media B.V.
 
Je ontvangt dit bericht omdat je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Je kunt je afmelden als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen.