Jouw wekelijkse interieur-update
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Bekijk de webversie.
 
WONEN.nl
 
 
Er liggen mogelijkheden
 
Aardgas onbetaalbaar? Je kunt je woning ook anders verwarmen
 
Wij zijn sinds 1948 al thuis in energie. Op dit moment maken we grote veranderingen mee in de energiemarkt. Aardgas lijkt onbetaalbaar te worden en meer en meer consumenten denken na over een andere manier van verwarmen. Hierbij is één ding zeker: Samen hebben we een grote uitdaging.
 
Er liggen mogelijkheden
 
 
Alternatieven voor de cv-ketel
 
Aardgas of geen aardgas meer?
 
De huidige manier van verwarmen gaat veranderen. De vertrouwde CV-ketel, zoals die in jouw huis hangt, ziet er straks anders uit. In nieuwbouwwoningen en bij vervangende exemplaren monteren installateurs straks en ook nu al vernieuwende toepassingen.
Alternatieven voor de cv-ketel
 
 
Meer over de warmtepomp
 
Wat is verwarmen met een warmtepomp en wat zijn je voordelen?
 
Met een warmtepomp realiseer je een comfortabel woonklimaat op een duurzame manier! Het is een milieuvriendelijke manier om je huis te verwarmen, van warm water te voorzien en te koelen. Dat zie je meteen op de gasmeter: deze loopt minder hard of zelfs helemaal niet.
Meer over de warmtepomp
 
 
Kennismaken met de hybride warmtepomp
 
Tot 30% terugkrijgen van de overheid bij hybride verwarmen
 
Je hoeft niet direct je CV-ketel de deur uit te doen: Een oplossing om minder aardgas te verbruiken is het hybride verwarmen. Hierbij werkt een hybride warmtepomp samen met je (bestaande of nieuwe) CV-ketel. De warmtepomp haalt warmte uit de lucht en verwarmt op een CO2-neutrale manier jouw huis. En het mooie is dat de overheid ook meebetaalt bij de aanschaf door een forse subsidie te verlenen. Een bedrag dat kan oplopen tot 30% van de aanschafprijs.
Kennismaken met de hybride warmtepomp
 
 
Het nieuwe verwarmen, met en zonder aardgas
 
Het nieuwe verwarmen, ervaringen uit de praktijk
 
Hoe ga jij je woning duurzaam verwarmen, nu en in de toekomst? Beluister en kijk naar de ervaringen van woningeigenaren, die hun woning op een andere manier verwarmen dan alleen met aardgas.
Het nieuwe verwarmen, met en zonder aardgas
 
 
 
 
FacebookTwitterYouTube
 
WONEN.nl
 
© 2022 - Wonen Media B.V.
 
Dit is een gesponsorde mail van WONEN.nl. Je kunt je afmelden als je deze mail niet meer wilt ontvangen.