Jouw wekelijkse interieur-update
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 MAAK VAN JE HUIS JOUW DROOMHUIS! Bekijk de webversie.
 
 
 
Trendy kleuren in 2022
 
Laat eens een frisse wind door je huis waaien en geef jouw hal of slaapkamer een make-over met een trendy kleur. Laat je eens inspireren door de meest verkochte verfkleuren. In 2022 zien we een geheel nieuwe trend wat kleur en dessin betreft.
 
 
Blog
 
En ook deze kleuren zijn populair
 
Populaire verfkleuren in 2022
 
Guido: “Van babyroze, knalgeel tot pastelmint. Vrolijke kleuren in huis mogen absoluut weer. Het doet ook meteen iets met je humeur. Kun jij wel wat kleur in huis gebruiken? Leef je dan zeker uit, want deze kleuren zijn helemaal trendy in 2022!”
 
En ook deze kleuren zijn populair
 
 
 
 
Ontdek voorbeelden
 
Heerlijk wonen
 
Wil je je woning een geheel nieuwe beleving geven en binnen en buiten maximaal met elkaar verbinden? Kies dan voor Solarlux vouwwanden!
Ontdek voorbeelden
 
 
Bekijk de mogelijkheden
 
Schuifdak integreren in je ontwerp
 
Wil je graag het buitenleven integreren? Voor zowel een tussenwoning, hoekwoning, moderne villa als penthouse biedt het Ittalum schuifdak dé oplossing.
Bekijk de mogelijkheden
 
 
Ook vogels en bijen blijven gezond
 
Buxus is terug van weggeweest
 
Kwekers durven het weer aan om buxus te planten en hij is weer volop verkrijgbaar bij tuincentra. Dat is mede te danken aan Pireco Buxus Vitaal dat 100% natuurlijk is en buxus groen en gezond houdt.
Ook vogels en bijen blijven gezond
 
 
 
 
Review
 
 
Lees de complete review
 
Eufy Floodlight 2K Pro Camera review
 
Tester: Marc
 
"De specs zien er veelbelovend uit: een camera die 360 graden draait, verlichting erboven en geen abonnement om de beelden te bewaren."
 
Lees de complete review
 
 
 
 
 
Dit zijn de badkamertrends van nu
 
Dé 5 badkamertrends van 2022
 
De nieuwste badkamertrends laten warme kleuren en pure materialen zien. Van stoer industrieel tot de eenvoud van Scandinavisch.
Dit zijn de badkamertrends van nu
 
 
Een naam met een knipoog
 
Sjithouse Furniture
 
Thebalux Badkamermeubelen heeft een nieuwe collectie, Sjithouse Furniture ontworpen voor misschien wel de meest bezochte kamer in het huis, het toilet.
Een naam met een knipoog
 
 
Ontdek de Orgalux Cubics
 
Organizers voor elke lade
 
Rommel in huis sluimert vaak in de kleine hoekjes. Kies jouw perfecte organizer voor elke lade, en krijg een georganiseerde woning in no time!
Ontdek de Orgalux Cubics
 
 
 
 
Best Bekeken
 
 
Haak zelf een Paashaasje
1. Leuke Paas DIY
 
Haak zelf een Paashaasje
 
 
Niet giftig voor je kat of hond
2. 6 planten
 
Niet giftig voor je kat of hond
 
 
Ontdek deze DIY
3. Zelf een stoel stofferen
 
Ontdek deze DIY
 
 
 
 
 
Lees er meer over
 
Bespaar water en energie
 
Met de aanschaf van een Quooker doe je vooral een investering in gemak. Niet meer wachten op kokend water, tap direct de gewenste hoeveelheid.
Lees er meer over
 
 
Bekijk meer
 
Stijlvolle wasmachine en droger
 
Ben je op zoek naar een nieuwe wasmachine of droger? Hou je van de elegante en stijlvolle zwarte kleur? Dan zijn deze apparaten van Inventum zeker wat voor jou!
Bekijk meer
 
 
Of kies voor jouw favoriete kleuren
 
Extra vrolijk Pasen met tulpenstyling
 
Op 17 en 18 april is het weer Pasen! Tijd om gezellig met z’n allen te ontbijten of brunchen. Maak het feestelijk door bijvoorbeeld gele en witte tulpen op tafel te zetten.
Of kies voor jouw favoriete kleuren
 
 
 
 
 
 
PinterestFacebookInstagramTwitter
 
Contact/Adverteren/Privacy
 
WONEN.nl
 
© 2022 - Wonen Media B.V.
 
Je ontvangt dit bericht omdat je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Je kunt je afmelden als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen.