10 praktische tips voor in huis
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 MAAK VAN JE HUIS JOUW DROOMHUIS! Bekijk de webversie.
 
 
 
Baking soda
 
Baking soda is ook in je huis een ideaal goedje, je kunt het voor allerlei klusjes gebruiken, bovendien is het een duurzame vervanger is voor een hele set milieuvervuilende schoonmaakmiddelen. Wij geven tien handige tips.
 
 
Blog
 
Ontdek ze alle 10
 
Tien tips met baking soda
 
Guido: “Je kunt baking soda een écht wondermiddel noemen; het is namelijk een alleskunner; natuurlijk en goedkoop. Wij geven je 10 superhandige tips die je in huis kunt doen met baking soda.”
 
Ontdek ze alle 10
 
 
 
 
Check ook hun kortingsactie op screens
 
Maak je nu al klaar voor de volgende hete zomer
 
Onze zomers tellen steeds meer hittegolfdagen. De uitdaging is dus om de binnentemperatuur in die omstandigheden onder controle te houden. Renson geeft je 5 tips!
Check ook hun kortingsactie op screens
 
 
Bekijk hoe anderen je voorgingen
 
Schuifdak integreren in jouw ontwerp
 
Ben je momenteel bezig met het ontwerp van een nieuwbouwhuis en wil je graag het buitenleven integreren? Denk dan eens aan een schuifdak.
Bekijk hoe anderen je voorgingen
 
 
LoooX geeft je 5 tips
 
Interieurtips voor jouw toiletruimte!
 
Tegenwoordig willen steeds meer mensen dat de toiletruimte dezelfde styling heeft als de badkamer. En terecht, want hoe gaaf is eenheid in je huis?
LoooX geeft je 5 tips
 
 
 
 
Thuis Getest
 
 
Check de review
 
Honeywell ontvochtiger review
 
Tester: Peter
 
Hoe werkt een ontvochtiger en hoe effectief is hij?
 
Check de review
 
 
 
 
 
Ontdek deze eyecatcher
 
Alivio wandtegel: kleur en vrolijkheid
 
Na een zonnig weekend zou je al zomaar de zomer in je bol kunnen hebben. Het kriebelt om naar buiten te gaan en van alle zonnestralen te genieten. Maar waarom haal je de zomer niet in huis?
Ontdek deze eyecatcher
 
 
Zo werkt hij
 
WOCA Exterior Deep Cleaner
 
Deze houtontgrijzer van WOCA, Exterior Deep Cleaner, is een supersterk reinigingsproduct dat je buitenhout weer nieuw leven inblaast.
Zo werkt hij
 
 
Meer weten?
 
WiFi-Audio systeem
 
Het WiFi-Audio systeem van Aquasound biedt DE uitkomst voor muziek in jouw badkamer. Dit systeem is direct benaderbaar met je smartphone of met de N-Joyx controller.
Meer weten?
 
 
 
 
Best Bekeken
 
 
Voor de kleine tuin
1. Urban Pool
 
Voor de kleine tuin
 
 
Zo doe je dat
2. Tuin in Amerikaanse stijl
 
Zo doe je dat
 
 
10x de leukste
3. Fietsenstalling
 
10x de leukste
 
 
 
 
 
Lees hun verhaal
 
Opgetogen met COREtec vloer
 
De Familie van Velzen is heel opgetogen met de plaatsing door woonwinkel Woonmode uit Rijswijk van de COREtec® vloeren nav de renovatie in hun woning.
Lees hun verhaal
 
 
Meer zien?
 
Orange is the new black
 
Dromen komen uit met de ILVE colour matching service. Durf je iets meer dan gemiddeld? Dan worden worden ze bij ILVE nog enthousiaster!
Meer zien?
 
 
Ontdek wat het kost
 
Het alternatief voor raamfolie
 
De zelfklevende transparante raamfolie van Squid is van binnen naar buiten doorzichtig, maar overdag belemmert hij de inkijk van buiten naar binnen.
Ontdek wat het kost
 
 
 
 
 
 
PinterestFacebookInstagramTwitter
 
Contact/Adverteren/Privacy
 
WONEN.nl
 
© 2021 - Wonen Media B.V.
 
Je ontvangt dit bericht omdat je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Je kunt je afmelden als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen.