En meer tips om je tuin zomerklaar te maken
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 MAAK VAN JE HUIS JOUW DROOMHUIS! Bekijk de webversie.
 
 
 
Je tuin zomerklaar maken
 
Ontspannen in de hangmat, de BBQ aansteken, een boekje lezen, het begint te kriebelen; je wilt weer lekker van je tuin genieten. Maar eerst moet hij zomerklaar gemaakt worden. Wij geven tips.
 
 
Blog
 
Zo bestrijd je de eikenprocessierups preventief
 
Eikenprocessierups aanpakken en meer tips om je tuin zomerklaar te maken
 
Guido: “De zon begint weer te schijnen, dus je wilt weer lekker in je tuin kunnen genieten. Maar eerst moet hij weer in orde gemaakt worden: denk aan snoeien, onkruidvrij maken maar het ook zijn dat je ongedierte als de eikenprocessierups moet aanpakken.”
 
Zo bestrijd je de eikenprocessierups preventief
 
 
 
 
Zo werkt het
 
Glazen vouwwanden
 
Glazen vouwwanden van Solarlux voegen een extra dimensie aan jouw woning toe. Je woning en tuin worden één: de wanden kunnen 100% geopend worden en vormen een naadloze overgang van binnen naar buiten en andersom.
Zo werkt het
 
 
Ontdek meer voordelen
 
Natuurlijk kunstgras
 
Kunstgras is razend populair en dat is ook helemaal niet zo vreemd. Het ziet er uit als een natuurlijk gazon, maar vraagt slechts zeer beperkt onderhoud om er het hele jaar rond mooi bij te liggen.
Ontdek meer voordelen
 
 
Ook in een kleine tuin
 
Een eigen spa
 
Een eigen spa hebben is nu voor iedereen bereikbaar, zelfs in een kleine tuin kun je genieten van een heerlijke spa sessie met de Infinite® SPA.
Ook in een kleine tuin
 
 
 
 
Best Bekeken
 
 
 Let op!
1. Hoor je de afvoer borrelen?
 
Let op!
 
 
Snel een beschutte plek
2. Oprolbaar windscherm
 
Snel een beschutte plek
 
 
Ouders hebben hun handen vrij
3. Stokke® Limas™ draagzak
 
Ouders hebben hun handen vrij
 
 
 
 
 
Milieuvriendelijk en verantwoord dus
 
Verf die niet de wereld kost
 
Little Greene verf heeft de laagste eco-classificatie in de branche, met een VOS-gehalte dat nu vrijwel nul is. Dit betekent geen bijdragen van oplosmiddelen aan de atmosfeer, ademhalingsproblemen of geur; de Little Greene verven zijn vrijwel geurloos.
Milieuvriendelijk en verantwoord dus
 
 
Bekijk de serie
 
Een badkamer als een dag aan het strand
 
Zoals het zorgeloze gevoel van een korte vakantie aan zee: de nieuwe Duravit badkamerserie Soleil by Starck creëert een natuurlijke en kalme atmosfeer met zijn uitgesproken subtiele belijning
Bekijk de serie
 
 
 Ontdek de stijl Tropisch & Goud
 
Luxe slaapkamer creëren
 
Met de stijl Tropisch & Goud in je slaapkamer ben je het hele jaar op vakantie. Een hotelsfeer met een Caribisch gevoel, wie wil dat nu niet?
Ontdek de stijl Tropisch & Goud
 
 
 
 
 
 
PinterestFacebookInstagramTwitter
 
Contact/Adverteren/Privacy
 
WONEN.nl
 
© 2022 - Wonen Media B.V.
 
Je ontvangt dit bericht omdat je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Je kunt je afmelden als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen.