Jouw wekelijkse interieur-update
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 MAAK VAN JE HUIS JOUW DROOMHUIS! Bekijk de webversie.
 
 
 
Zwembaden die altijd passen
 
De algemene gedachte is vaak dat een zwembad niet zo makkelijk past in Nederlandse tuinen. Dat is echter allang niet meer zo! In deze nieuwsbrief lees je welke baden ook in jouw tuin passen. En natuurlijk nog veel meer woonnieuws!
 
 
Blog
 
Deze 5 zwembaden passen in ook in jouw tuin
 
Heerlijk: zwembad in je tuin
 
Guido: “Stel je voor; het is een heerlijk warme dag, je staat op en voordat je onder de douche gaat, spring je eerst even in je zwembad in jouw eigen tuin. Of na een drukke werkdag ga je allereerst even afkoelen in je eigen zwembad. Wie droomt er nu niet van een zwembad in de tuin? En het kan echt!”
 
Deze 5 zwembaden passen in ook in jouw tuin
 
 
 
 
Ontdek alle mogelijkheden
 
Kinderfeestje in eigen tuin
 
De mogelijkheden met een Renson terrasoverkapping zijn legio. Wat dacht je bijvoorbeeld van een outdoor kinderfeestje? Ideaal: geen troep in huis.
Ontdek alle mogelijkheden
 
 
Creëer je eigen wellness-moment
 
Whirlpool 2.0
 
Bij een weldadige onderwatermassage in een indoor whirlpool kun je even alles achter je laten. De stress en hectiek van het dagelijkse leven worden letterlijk weggespoeld.
Creëer je eigen wellness-moment
 
 
Bekijk meer van deze droomwoning
 
Moderne villa
 
De rietgedekte, moderne villa is opvallend door haar verspringingen in het rieten dak ten behoeve van de ramen op de eerste verdieping. Een luxe natuurstenen trasraam in combinatie met het keim- en potdekselwerk maken het helemaal af.
Bekijk meer van deze droomwoning
 
 
 
 
Review
 
 
Wij lieten de iRobot j7+ testen
 
Roomba j7+ robotstofzuiger review
 
Tester: Linda
 
"De stofzuiger scant de omgeving eerst af en daarna kan je de verdieping in zones indelen om het snel zuigen van een deel van de kamer snel te kunnen initiëren. "
 
Wij lieten de iRobot j7+ testen
 
 
 
 
 
Ga jij voor een BBQ of pizza-oven?
 
Buiten koken op een houtvuur
 
Je kunt uren naar de dansende vlammen kijken en je krijgt er een knus en warm gevoel van. Buiten koken op een houtgestookt vuurtje is avontuurlijk en ontzettend leuk!
Ga jij voor een BBQ of pizza-oven?
 
 
Bekijk ook deze voordelen
 
De voordelen van een schuifbaar dak
 
Het grootste voordeel van een overkapping die open kan is dat de warme lucht die naar boven stijgt eruit kan. Doordat de segmenten een voor een open kunnen, is het bovendien gemakkelijk om je tuinkamer schoon te houden.
Bekijk ook deze voordelen
 
 
Ontdek ze hier
 
Comfortabel douchen én energie besparen?
 
Met de kranen van Hotbath kun je genieten van een heerlijke douche én bespaar je water. Dit uiteraard zonder op comfort in te leveren. Lees snel hun tips voor badkamer en keuken om te besparen op de energierekening.
Ontdek ze hier
 
 
 
 
Best Bekeken
 
 
Volledig op zonne-energie
1. VELUX® INTEGRA® rolluik
 
Volledig op zonne-energie
 
 
Bescherm je tuinontwerp
2. Nature® borderranden
 
Bescherm je tuinontwerp
 
 
Bij jou thuis
3. Dé trend: hotelluxe
 
Bij jou thuis
 
 
 
 
 
Maar er zijn nog meer voordelen
 
Messen opbergen
 
Je messen opbergen in een lade bij een andere keukenlade organiser zorgt ervoor dat deze uit het zicht van je (klein)kinderen blijven. Zo wordt je keuken in een klap een stuk veiliger.
Maar er zijn nog meer voordelen
 
 
Benieuwd hoe het werkt?
 
Zwarte vlekken op je houten vloer
 
Easy Neutralizer wordt gebruikt om zwarte vlekken in eiken te verwijderen, die veroorzaakt zijn door reacties met het looizuur in het hout.
Benieuwd hoe het werkt?
 
 
Lees het hier
 
Is jouw geschikt voor vloerverwarming?
 
Ligt er al een bestaande vloer in jouw woning, maar wil je graag vloerverwarming? Dan vraag je je waarschijnlijk af of dat samen gaat.
Lees het hier
 
 
 
 
Review
 
 
Meer in deze review
 
Eufy Floodlight 2K Pro Camera review
 
Tester: Marc
 
Deze 360° camera geeft een volledig beeld zonder blinde vlekken en legt alle details vast in 2K.
 
Meer in deze review
 
 
 
 
 
Bekijk meer voorbeelden
 
Zwart schakelmateriaal in jouw woning
 
Een mat zwarte schakelaar zonder in te boeten aan stijl of betaalbaarheid? Niko Intense matt black heeft een finish zo donker als de nacht en is ook de donkerste afwerking binnen het assortiment.
Bekijk meer voorbeelden
 
 
Dit zijn de collecties
 
Designvloer MeisterDesign. rigid
 
Voor het waterproof assortiment Rigid Core-designvloeren van MEISTER werden de decors voor alle drie collecties compleet vernieuwd.
Dit zijn de collecties
 
 
Dit zijn de opties
 
Donzen dekbed van Cassenz
 
Cassenz maakt donzen dekbedden van de hoogste kwaliteit. Met vullingen van eersteklas eenden- en ganzendons. En tijken van zeer fijn katoen en zijde.
Dit zijn de opties
 
 
 
 
 
 
PinterestFacebookInstagramTwitter
 
Contact/Adverteren/Privacy
 
WONEN.nl
 
© 2022 - Wonen Media B.V.
 
Je ontvangt dit bericht omdat je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Je kunt je afmelden als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen.