Ontdek alle voordelen van een waterontharder
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 MAAK VAN JE HUIS JOUW DROOMHUIS! Bekijk de webversie.
 
 
 
Wat doet een waterontharder?
 
Een waterontharder; je leest er wel vaker wat over maar wat doet zo'n apparaat nou eigenlijk? En wat zijn de voordelen hiervan? In deze nieuwsbrief lees je er meer over. Plus nog veel meer nieuws op woongebied!
 
 
Blog
 
Ontdek deze 5 goede redenen
 
Waarom een waterontharder aanschaffen?
 
Guido: “Wil je graag je badkamer wat minder vaak hoeven schoonmaken? En zou je het fijn vinden als je wasmachine wat langer meeging? Wil je graag geld besparen? Beantwoord je deze vragen met ‘ja’, dan is het misschien een goed idee om je toch eens in een waterontharder te gaan verdiepen!”
 
Ontdek deze 5 goede redenen
 
 
 
 
Ontdek wat deze subsidie inhoudt
 
Verduurzamen van je woning
 
Ben je huiseigenaar en wil je je huis verduurzamen? Dan heb je meestal recht op de Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparing (ISDE-subsidie).
Ontdek wat deze subsidie inhoudt
 
 
Lees haar verhaal
 
De voordelen van COREtec
 
Rianne de Geus - Interieurinrichting de Geus: "COREtec® is in heel veel situaties toepasbaar, erg makkelijk. De grootste voordelen zijn dat bijna het hele assortiment voldoet aan 10 db geluidseisen."
Lees haar verhaal
 
 
En er zijn nog veel meer voordelen
 
De 8 voordelen van een douchecabine
 
Mede door de populaire inloopdouche, wordt de douchecabine ietwat ondergesneeuwd, maar... onderschat hem zeker niet! Wie een douchecabine heeft, kan in alle rust en privacy genieten van een heerlijke douche.
En er zijn nog veel meer voordelen
 
 
 
 
Review
 
 
Ontdek meer in de review
 
Eufy Video Doorbell Battery Slim review
 
Tester: Margreet
 
"De Eufy Doorbell is heel handig in gebruik en kwalitatief hoogstaand. En dat voor een nette prijs en geen bijkomende extra (abonnements)kosten!"
 
Ontdek meer in de review
 
 
 
 
 
Ontdek alle mogelijkheden
 
Outdoor living
 
Genieten van de zon, in de schaduw, het hele jaar door. Van de prille lente, tot diep in de zomer, tot in de vroege herfst. Het kan gewoon in je eigen tuin!
Ontdek alle mogelijkheden
 
 
Lees ze hier
 
Succesvol inzaaien
 
Gras zaaien is een populaire tuinklus. Maar waar moet je op letten bij graszaad en hoe zaai je gras? Gras en Groen de belangrijkste adviezen op een rij!
Lees ze hier
 
 
Ontdek er meer over
 
Vasco Vica
 
De geruisloze warmtepomp lucht/water Vica 8 AW E is in combinatie met een intelligent buffervat voor verwarming en warm water, Vica Combi Collect, een zeer efficiënte technologie voor hernieuwbare energie.
Ontdek er meer over
 
 
 
 
Best Bekeken
 
 
7x waarom dit een goed idee is
1. Vogelwering voor zonnepanelen
 
7x waarom dit een goed idee is
 
 
Dit zijn de 10 allerleukste
2. Krabpalen voor je kat
 
Dit zijn de 10 allerleukste
 
 
HSK breidt uit
3. Succesvolle douchecabineserie
 
HSK breidt uit
 
 
 
 
 
Ontdek de mogelijkheden
 
Tomado wijnkoelkast
 
Wil je jouw flessen wijn op de perfecte temperatuur bewaren en serveren? Dit doe je eenvoudig met deze wijnkoelkast TRW2401B van Tomado.
Ontdek de mogelijkheden
 
 
Meer over deze trend
 
Earth Rustic Trend
 
Na een onzekere periode zoeken we rust in de natuur, dat hebben we nu écht nodig. We zien deze natuurlijke trend steeds meer terug in de keuken.
Meer over deze trend
 
 
Bekijk meer voorbeelden
 
Industriële keuken samenstellen met RVS
 
Op zoek naar inspiratie voor een industriële keuken? Bij Merito zijn ze expert in maatwerk RVS, de perfecte basis voor een industriële keuken.
Bekijk meer voorbeelden
 
 
 
 
Review
 
 
Lees de hele review
 
Anker Nebula Mars II Pro beamer review
 
Tester: Rob1975
 
Wij lieten deze compacte, mobiele beamer testen. "De app, interface en appstore vind ik zelf wat onhandig..."
 
Lees de hele review
 
 
 
 
 
Lees meer
 
Tweedehands trapliften van hoge kwaliteit
 
De gebruikte trapliften van Koninklijke Otolift Trapliften zijn haast niet van nieuwe trapliften te onderscheiden. Ze worden kritisch nagelopen en onderhouden voordat zij opnieuw verkocht worden.
Lees meer
 
 
Ontdek de mogelijkheden
 
Compacte, vrijstaande wijnkoelkasten
 
Dunavox Home premium zijn compacte, vrijstaande wijnkoelkasten met verzonken handgreep voor een strak uiterlijk. De naam Home suggereert reeds dat deze wijnkoelkasten overal in huis kunnen worden geplaatst.
Ontdek de mogelijkheden
 
 
Lees er meer over
 
Trendy look in interieur
 
Intersteel introduceert drie nieuwe stijlvolle deurkrukken die met zorg zijn vormgegeven. Bij iedere interieurstijl is passend deurbeslag beschikbaar.
Lees er meer over
 
 
 
 
 
 
PinterestFacebookInstagramTwitter
 
Contact/Adverteren/Privacy
 
WONEN.nl
 
© 2022 - Wonen Media B.V.
 
Je ontvangt dit bericht omdat je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Je kunt je afmelden als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen.