Jouw wekelijkse interieur-update
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 MAAK VAN JE HUIS JOUW DROOMHUIS! Bekijk de webversie.
 
 
 
De opbrengst van zonnepanelen
 
Benieuwd wat zonnepanelen in Nederland opbrengen? De opbrengst hangt van verschillende factoren af. In ons blog lees je er meer over.
 
 
Blog
 
Dit brengen ze op
 
Zonnepanelen in Nederland
 
Guido: “Met zonnepanelen op je dak bespaar je vanaf dag één op je energierekening. Het is dan ook niet vreemd dat ook in 2021 weer duizenden huishoudens maandelijks voor zonne-energie kiezen.”
 
Dit brengen ze op
 
 
 
 
Zo werkt het
 
Verbind binnen met buiten
 
Met Solarlux vouwwanden creëer je de perfecte verbinding tussen binnen en buiten. In een handomdraai open je de vouwwanden en worden huis en tuin verbonden.
Zo werkt het
 
 
Ontdek deze trendy look
 
Aluminium gevelbekleding
 
In de hedendaagse architectuur is een combinatie van aluminium gevelbekleding met gevelstenen of bepleistering dé trend.
Ontdek deze trendy look
 
 
Zo werkt het
 
Vitello-flex schuifdak
 
Wist je dat het in 80% van de overkappingen bij temperaturen boven 20 graden onaangenaam vertoeven wordt? Door de slimme oplossingen van Transparantbouw zoals openklapbaar of met speciaal glas heb jij hier geen last van!
Zo werkt het
 
 
 
 
Thuis Getest
 
 
Lees het in de review
 
Shoefresh schoenverfrisser review
 
Tester: Ramon
 
Shoefresh is de schoenverfrisser die reinigt én droogt. Gaan de geurtjes echt weg?
 
Lees het in de review
 
 
 
 
 
Ontdek ze alle vier
 
Verlichting voor knikarmschermen
 
Knikarmschermen met accentverlichting zorgen voor een écht gezellige sfeer. Maar liefst vier modellen van Markilux zijn nu beschikbaar met een nieuw LED-verlichtingssysteem in de knikarmen.
Ontdek ze alle vier
 
 
Zo werkt hij
 
PlasmaMade Air Cleaner
 
De PlasmaMade Air Cleaner is erg effectief tegen aerosolen, huisstofmijt, bacteriën, pollen en stof. Met deze mobiele Air Cleaner is schone lucht altijd en overal mogelijk.
Zo werkt hij
 
 
Ontdek de tips van Techcomlight
 
Thuiswerken: hoe zit het met het licht?
 
Vast nog niet aan gedacht, maar de verlichting thuis is vaak heel anders dan op kantoor. De norm voor goed werklicht is 500 lux (de sterkte van het licht op jouw werkvlak).
Ontdek de tips van Techcomlight
 
 
 
 
Best Bekeken
 
 
Zo verwijder je hem
1. Schroef dolgedraaid?
 
Zo verwijder je hem
 
 
Scherp geprijst design
2. Primabad Opbouw Edition
 
Scherp geprijst design
 
 
Zo doe je dat
3. Gordijnen opmeten
 
Zo doe je dat
 
 
 
 
 
Lees verder
 
Drukgestuurde dakventilator
 
De Duco RoofFan is een drukgestuurde dakventilator die zorgt voor collectieve afvoer binnen Duco’s Vraaggestuurde Natuurlijke Ventilatiesystemen.
Lees verder
 
 
Lees er meer over
 
Revolutie in de badkamer
 
De nieuwe complete badkamerserie D-Neo: beste kwaliteit en een perfect doordacht design zijn bij D-Neo verkrijgbaar voor een aantrekkelijke instapprijs.
Lees er meer over
 
 
Bekijk meer van Windsor Bathrooms
 
Klassiek bad
 
Een voorbeeld van een prachtig klassiek vrijstaand bad van koper op sokkel. Dit nostalgisch ligbad is niet voorzien van een kraanplateau.
Bekijk meer van Windsor Bathrooms
 
 
 
 
Thuis Getest
 
 
Benieuwd hoe hij werkt?
 
Netatmo Slimme Rookmelder  review
 
Tester: Rob
 
De Slimme Rookmelder van Netatmo maakt je huis een stuk veiliger.
 
Benieuwd hoe hij werkt?
 
 
 
 
 
Bekijk ze hier
 
Railsystemen voor schuifpuien
 
Een schuifpui in je woning biedt vele voordelen: veel natuurlijk licht, goede ventilatie en ruimtebesparend. Maak kennis met alle railsystemen voor schuifpuien en hun beschikbare uitvoeringen.
Bekijk ze hier
 
 
Benieuwd naar de afmetingen?
 
Douchewand Drench
 
Het frame van de Drench Europe douchewand is uitsluitend verwerkt aan de buitenkant, aan de binnenkant is de het glas glad zonder profiel.
Benieuwd naar de afmetingen?
 
 
Zo werken ze
 
Subtiel een betere luchtkwaliteit
 
Met de luchtreinigers AX7 en AX5 komt AEG tegemoet aan de behoefte van de consument aan een luchtreiniger die intuïtief gebruiksgemak biedt en onopvallend zorgt voor een betere luchtkwaliteit in huis.
Zo werken ze
 
 
 
 
 
 
PinterestFacebookInstagramTwitter
 
Contact/Adverteren/Privacy
 
WONEN.nl
 
© 2021 - Wonen Media B.V.
 
Je ontvangt dit bericht omdat je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Je kunt je afmelden als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen.