Jouw wekelijkse interieur-update
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 MAAK VAN JE HUIS JOUW DROOMHUIS! Bekijk de webversie.
 
 
 
 
 
Kijk snel
 
Naturals-collectie geeft natuur bovennatuurlijke krachten
 
De vernieuwde Naturals-collectie van COREtec® laat je wél op je gemak genieten van het moois van de natuur. Je vloer is een technologisch hoogstandje. En dat merk je doordat die slijtvast is, tegen een stoot kan en niet bang is van water.
 
Kijk snel
 
 
 
 
Lees verder
 
Novellini douchekolommen
 
Ontdek het diverse assortiment douchekolommen van Novellini. Van eigentijdse tot tijdloos elegante ontwerpen, vind je hier de oplossing die perfect aansluit bij jouw persoonlijke smaak en badkamerstijl.
Lees verder
 
 
 
Bekijk de Ittalum NEO hier
 
ttalum lanceert nieuw dak: Het énige schuifbare dak in kubistische stijl op circuit Zandvoort
 
Afgelopen (zonnige) 19 mei kwamen alle Ittalum specialisten uit Nederland en België bijeen op het circuit Zandvoort voor een langverwachte lancering van de Ittalum NEO: Het énige schuifbare dak in kubistische stijl.
Bekijk de Ittalum NEO hier
 
 
 
Ga naar de nieuwe website
 
EENVOUDIGER, MOOIER. EN INSPIREREND
 
Naast een schat aan prachtige beelden, interieurtips en inspirerende artikelen, hebben we de nieuwe website ook uitgebreid met alle geweldige duurzaamheidsinitiatieven die we bij Dansani doen, zodat je het hele verhaal op één plek krijgt.
Ga naar de nieuwe website
 
 
 
Bekijk de trend
 
Elegantie en structuur in de badkamer
 
Breng een natuurlijke en rustieke warme eiken look naar uw badkamer. De geribbelde oppervlakken van de meubels voegen textuur En diepte toe aan het ontwerp, terwijl de marmeren bladen duurzaamheid en luxe garanderen.
Bekijk de trend
 
 
 
Ga ook voor de douchebeleving met KermiEXTRA
 
Unieke, persoonlijke douche-beleving met KermiEXTRA
 
Het zoeken naar de perfecte douche-omgeving kan een uitdaging worden, vooral als het om het realiseren van de stijl gaat. Met KermiEXTRA wordt elke doucheruimte uniek, afhankelijk van de persoonlijke smaak en persoonlijke wensen.
Ga ook voor de douchebeleving met KermiEXTRA
 
 
 
Meer weten
 
Kraan eruit, Quooker erin
 
Geef je keuken een duurzame upgrade en vervang je eigen mengkraan door een Quooker!
Meer weten
 
 
 
PinterestFacebookInstagramTwitter
 
Contact/Adverteren/Privacy
 
WONEN.nl
 
© 2024 - Wonen Media B.V.
 
Je ontvangt dit bericht omdat je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Je kunt je afmelden als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen.