Jouw wekelijkse interieur-update
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 MAAK VAN JE HUIS JOUW DROOMHUIS! Bekijk de webversie.
 
 
 
Meer groen in de tuin
 
Niets is prettiger om in je tuin te kunnen genieten van het groen om je heen. En het is nog goed voor je ook. Maar hoe pak je dat aan? Wij geven je tips. Dit en meer in deze nieuwsbrief.
 
 
Blog
 
Ontdek onze tips voor een groene tuin
 
Zo zorg je voor meer natuur in je tuin
 
Guido: “Als je een tuin gaat aanleggen kijk je al snel naar tegels. Bloemen en planten worden dan vergeten. Terwijl veel mensen toch wel graag groen in de tuin hebben. Wij geven tips hoe dit eenvoudig en mooi kan.”
 
Ontdek onze tips voor een groene tuin
 
 
 
 
Bekijk de oplossingen van Renson
 
Zalig koel in je huis
 
Het gouden recept om een hittegolf te overleven, zonder puffen en blazen? Dat is een combinatie van efficiënte zonwering en uitgekiende nachtkoeling.
Bekijk de oplossingen van Renson
 
 
Lees er meer over
 
Navimow robotmaaier
 
Segway’s autonome Navimow is de stilste in zijn soort, beweegt zich tot op de centimeter nauwkeurig en heeft verschillende veiligheidssensoren.
Lees er meer over
 
 
Benieuwd naar de kosten?
 
Definitief kalkaanslagvrij
 
ScaleWatcher is de slimste en voordeligste waterontharder. Bestaande kalkafzetting wordt zachter gemaakt en afgevoerd door de waterstroom. Bacteriën nuttigen dit en overleven het niet.
Benieuwd naar de kosten?
 
 
 
 
Best Bekeken
 
 
Energiezuinige cv-ketel - airco combi
1. Panasonic Hybrid Air
 
Energiezuinige cv-ketel - airco combi
 
 
Nederlander laat geld liggen
2. Hypotheekadvies
 
Nederlander laat geld liggen
 
 
Let op!
3. Hoor je de afvoer borrelen?
 
Let op!
 
 
 
 
 
Zo werkt het
 
Ruimte om stoom af te blazen
 
Omdat koken en luchtafvoer hand-in-hand gaan, is de nieuwe panoramakookplaat van berbel voorzien van een geïntegreerde afzuigkapbediening.
Zo werkt het
 
 
Lees er meer over
 
3 revolutonaire producten in één
 
De STEEL Mistral is het eerste fornuis ter wereld, waarin een oven, inductiekookplaat en kookveldafzuiging gecombineerd wordt.
Lees er meer over
 
 
Ontdek wat hij kan
 
De vacuümlade van V-ZUG
 
Straks onmisbaar in je keuken: V-ZUG’s vacuümlade om ingrediënten te bewaren, te marineren of sous-vide te garen. Naadloos verstopt ‘m tussen je andere keukentoestellen maar met zijn kunnen pakt V-ZUG graag uit.
Ontdek wat hij kan
 
 
 
 
 
 
PinterestFacebookInstagramTwitter
 
Contact/Adverteren/Privacy
 
WONEN.nl
 
© 2022 - Wonen Media B.V.
 
Je ontvangt dit bericht omdat je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Je kunt je afmelden als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen.