Jouw wekelijkse interieur-update
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 MAAK VAN JE HUIS JOUW DROOMHUIS! Bekijk de webversie.
 
 
 
De juiste laadpaal kiezen
 
Je hebt een elektrische auto en wilt nu ook een laadpaal thuis. Welke laadpaal kies je dan? In deze nieuwsbrief lees je er meer over.
 
 
Blog
 
Zo kies je de juiste laadpaal
 
De perfecte laadpaal voor thuis
 
Guido: “Je kunt een zeer snelle laadpaal aanschaffen, maar wanneer je elektrische auto dit niet aankan, heeft dat geen enkele zin. Het verschil per auto is namelijk zeer groot. Eén van de zaken waar je over na moet denken.”
 
Zo kies je de juiste laadpaal
 
 
 
 
Meer van deze villa zien?
 
Rietgedekte villa
 
Het hele jaar genieten van de natuur en omgeving met de luxe van een moderne villa! De witte overstekken geven het rieten dak een moderne uitstraling, versterkt door de zwarte dakkapellen en staande Douglas gevelplanken.
Meer van deze villa zien?
 
 
Ontdek er meer over
 
Ventileren is iets anders dan luchten
 
Veel mensen denken dat het even openzetten van een raam of deur voldoende is om een ruimte van frisse lucht te voorzien. Dit noemen we luchten. Luchten is nuttig om snel vervuilde lucht, bijvoorbeeld na het verven of koken, af te voeren, maar het is geen vervanging van ventileren.
Ontdek er meer over
 
 
Zo bescherm je betonstuc muren in natte ruimten
 
Betonstuc wanden beschermen
 
Hoe bescherm je betonstuc badkamerwanden zonder dat het gaat glanzen? Water, tandpasta of zeepvlekken voorkomen en een matte uitstraling behouden? Het kan!
Zo bescherm je betonstuc muren in natte ruimten
 
 
 
 
Review
 
 
Naar de review
 
Arlo Video Doorbell review
 
Tester: Olav de Mos
 
Wij lieten deze slimme deurbel testen. Benieuwd naar de ervaringen?
 
Naar de review
 
 
 
 
 
Bekijk de verschillende opties
 
Als elke centimeter telt
 
Is het passen en meten om elk badkamerelement in de ruimte te krijgen? Dan heeft X²O een paar perfecte meubels voor jou!
Bekijk de verschillende opties
 
 
Detremmerie biedt keramisch marmer aan in zijn Architect-reeks
 
Keramisch marmer
 
Keramiek of keramisch marmer is erg populair als we het hebben over badkamermeubels en -accessoires. Het oogt classy en clean en is met een matte afwerking te verkrijgen.
Detremmerie biedt keramisch marmer aan in zijn Architect-reeks
 
 
Ontdek de Windsor badkamermeubelen
 
Tijdloze klassieke badkamermeubelen
 
Een massief houten wastafelmeubel met een stijlvol natuurstenen blad en een klassieke kraan geeft de typisch klassieke of landelijke uitstraling aan je badkamer.
Ontdek de Windsor badkamermeubelen
 
 
 
 
Best Bekeken
 
 
Voor jouw tuin
1. 10x de leukste fietsenstalling
 
Voor jouw tuin
 
 
Het perfecte stadszwembad
2. Urban Pool
 
Het perfecte stadszwembad
 
 
82% Nederlanders is voor
3. Rookmelderplicht
 
82% Nederlanders is voor
 
 
 
 
 
Zo werkt het
 
WiFi-Audio in badkamer of keuken
 
Wat is er nu mooier dan de dag swingend te beginnen door te luisteren naar je favoriete muziek? In de badkamer, of keuken. Waar je maar wilt! De AquaSound WiFi-Audio inbouw speakers zijn eenvoudig op te nemen in je thuisnetwerk.
Zo werkt het
 
 
Lees hoe het werkt
 
Voor duurzaamheid met comfort
 
Met BLANCO FLEXON II Low is afval scheiden nog makkelijker dan ooit. Het innovatieve systeem voor verzamelen, sorteren en orde scheppen maakt duurzaam gedrag tot een gegarandeerd succes.
Lees hoe het werkt
 
 
Ontdek er meer over
 
Quooker bespaarcheck
 
Met de Quooker bespaarcheck zie je snel hoeveel minder energie en water je verbruikt. Vaak betekent het ook dat je hierdoor minder energiekosten hebt.
Ontdek er meer over
 
 
 
 
 
 
PinterestFacebookInstagramTwitter
 
Contact/Adverteren/Privacy
 
WONEN.nl
 
© 2022 - Wonen Media B.V.
 
Je ontvangt dit bericht omdat je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Je kunt je afmelden als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen.