Jouw wekelijkse interieur-update
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 MAAK VAN JE HUIS JOUW DROOMHUIS! Bekijk de webversie.
 
 
 
Je voegen weer als nieuw
 
Erger jij je ook dagelijks aan die lelijke aanslag op de voegen in je badkamer? Er is een heel eenvoudige manier om ze er weer als nieuw uit te laten zien. Zonder ze te hoeven vervangen. Lees snel verder!
 
 
Blog
 
Dit kun je er heel eenvoudig zelf aan doen
 
Weg met lelijke voegen
 
Guido: “Door de jaren heen ontkom je haast niet aan een gelige aanslag op de voegen. Het is vaak het gevolg van bacteriën die zich aan de ruwe voeg hechten. Vaak zie je de aanslag met name rond de douchecabine en direct tegen het bad aan.”
 
Dit kun je er heel eenvoudig zelf aan doen
 
 
 
 
Lees meer over dit alternatief
 
Dit is hét alternatief voor een gashaard
 
Wil je ook thuis genieten van een haardvuur? Er zijn tegenwoordig overtuigende oplossingen zónder gas of hout. Deze brengen een aantal extra pluspunten met zich mee, waardoor een haard bijna overal mogelijk is!
Lees meer over dit alternatief
 
 
Ontdek de voordelen
 
COREtec® Stairs trappencollectie
 
Met COREtec® Stairs geef je jouw trap in een handomdraai een nieuwe look. Je maakt van je trap en vloeren één mooi geheel, want je splinternieuwe trap stem je moeiteloos af op jouw bestaande COREtec®-vloeren, zowel boven als beneden.
Ontdek de voordelen
 
 
Lees er meer over
 
De sterkste vloer
 
Wil jij de sterkste vloer hebben? Dan zijn de high pressure floors van berryalloc iets voor jou. Deze vloeren zijn gemaakt in Noorwegen en klaar om de wereld en jouw interieur te veroveren.
Lees er meer over
 
 
 
 
Review
 
 
Lees de review
 
Fiskars tuingereedschap review
 
Tester: Peter
 
Tuinonderhoud wordt een stuk eenvoudiger met de handige artikelen van Fiskars. Wij lieten er een aantal testen.
 
Lees de review
 
 
 
 
 
Bekijk de eigenschappen
 
Tijd voor zomerdekbedden
 
Slaap je ook in de zomer graag onder een zacht, superlicht donzen dekbed? Kies dan voor de Silvana Royale Colortemp® Rood, het dunste dekbed uit de Silvana Royale Colortemp® collectie.
Bekijk de eigenschappen
 
 
Meer zien?
 
Jupiter 550 hoek
 
Deze hoekhaard biedt vuurzicht vanaf meerdere kanten. Hierdoor creëer je een aangename atmosfeer in je woning en beleef je het vuur nog meer!
Meer zien?
 
 
Optimaal binnenklimaat
 
Radson ventilo-convector
 
Deze nieuwe generatie ventilo-convectoren vormt een ideale combinatie met een warmtepomp en garandeert een efficiënt energiegebruik dankzij het hoge rendement in verwarmingssystemen met lage temperaturen.
Optimaal binnenklimaat
 
 
 
 
 
 
PinterestFacebookInstagramTwitter
 
Contact/Adverteren/Privacy
 
WONEN.nl
 
© 2022 - Wonen Media B.V.
 
Je ontvangt dit bericht omdat je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Je kunt je afmelden als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen.