Jouw wekelijkse interieur-update
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 MAAK VAN JE HUIS JOUW DROOMHUIS! Bekijk de webversie.
 
 
 
Een gezonde douche
 
Bij het ontwerpen van je badkamer moet je goed naar je douche kijken. Waar moet de douche precies komen? Voor wat voor douche wil je gaan? Een gezonde douche!
 
 
Blog
 
Ontdek alle voordelen van deze douche
 
Verbetering van de bloedcirculatie
 
Guido: “Zit je een groot gedeelte van de dag op je bureaustoel? Dan is dit van grote invloed op de doorbloeding in je lichaam. Door af en toe te staan en te wandelen, breng je de doorbloeding weer enigszins op gang. Om de doorbloeding verder te optimaliseren, komt een sunshower goed van pas. Het warmte-element in deze douche zorgt namelijk voor een verbetering van de bloedcirculatie.”
 
Ontdek alle voordelen van deze douche
 
 
 
 
Er is volop keuze in kleur
 
Mix en match met Kartell•LAUFEN
 
De Kartell•LAUFEN collectie staat bekend om de combinatie van de iconische kleurrijke Italiaanse kant en de strakke, betrouwbare Zwitserse kant.
Er is volop keuze in kleur
 
 
Ontdek hoe het werkt
 
Slimme dimmer
 
Je verlichting in je woonkamer wil je zo gemakkelijk mogelijk kunnen bedienen per gelegenheid. Speciaal voor de mooiste lampen heeft Calex een inbouw dimmer ontworpen die werkt via wifi.
Ontdek hoe het werkt
 
 
 5 tips om inbrekers om de tuin te leiden
 
Vakantieplannen?
 
De zomervakantie staat voor de deur. Als je zelf ver van huis bent, is het wel zo fijn als de buren een oogje in het zeil kunnen houden. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk om het huis zelf goed te beveiligen.
5 tips om inbrekers om de tuin te leiden
 
 
 
 
Review
 
 
Meer in deze review
 
Roomba j7+ robotstofzuiger review
 
Tester: Linda
 
De Roomba j7+, identificeert en vermijdt obstakels.
 
Meer in deze review
 
 
 
 
 
PinterestFacebookInstagramTwitter
 
Contact/Adverteren/Privacy
 
WONEN.nl
 
© 2022 - Wonen Media B.V.
 
Je ontvangt dit bericht omdat je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Je kunt je afmelden als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen.