Jouw wekelijkse interieur-update
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 MAAK VAN JE HUIS JOUW DROOMHUIS! Bekijk de webversie.
 
 
 
Voordelen van een tuinkantoor
 
Thuis werken is niet altijd even fijn, vooral niet als er kinderen of huisdieren door het huis dwalen. Daarnaast krijg je snel de neiging om wat huishoudelijke klusjes tussendoor te doen. Tuinkantoren kunnen de oplossing zijn.
 
 
Blog
 
Ontdek alle voordelen
 
Tuinkantoor als oplossing voor hybride werken
 
Guido: “Tuinkantoren kunnen uitkomst bieden bij hybride werken. Een ruimte waar je je in kan terugtrekken om in alle rust te werken, je omzeilt alle afleiding en zorgt zo dat jij goed aan het werk kan!”
 
Ontdek alle voordelen
 
 
 
 
Bekijk ze hier
 
Hottub in de tuin
 
Dat jij met een hottub in de achtertuin heerlijk gaat ontspannen, dat is een feit. Welvaere laat je drie mooie manieren zien om de hottub in de tuin te plaatsen.
Bekijk ze hier
 
 
Ontdek er meer over
 
Bekroonde buitenspa
 
De Just Silence outdoor whirlpool uit de Design Line van Villeroy & Boch is naast heerlijk comfortabel ook een lust voor het oog.
Ontdek er meer over
 
 
Zo werkt het
 
Niko Home Control
 
Je woning 'slim' maken, zonder dat de muren opengebroken hoeven worden? Gebruik dan Niko Home Control voor traditionele bekabeling. Ze communiceren draadloos met elkaar en de centrale hub.
Zo werkt het
 
 
 
 
Review
 
 
Wij lieten hem testen
 
GARDENA AquaClean accu drukreiniger review
 
Tester: Olav
 
GARDENA drukreiniger AquaClean de mobiele oplossing voor schoonmaak rond het huis.
 
Wij lieten hem testen
 
 
 
 
 
Meer zien?
 
Het kleinste kamertje
 
Primabad denkt ook aan het kleinste kamertje in je huis. Dit toiletmeubel is door zijn compacte uitvoering in vrijwel ieder toilet toepasbaar.
Meer zien?
 
 
Voor iedere woonstijl
 
Aluminium binnendeur
 
Stijlvolle aluminium binnendeuren en wanden: lichter dan staal, slanker dan houten binnendeuren, duurzaam en onderhoudsvriendelijk.
Voor iedere woonstijl
 
 
Bekijk de opties
 
Unieke deurkrukken
 
Intersteel heeft drie stijlvolle deurkrukken die met zorg zijn vormgegeven. Bij iedere interieurstijl is passend deurbeslag beschikbaar.
Bekijk de opties
 
 
 
 
Best Bekeken
 
 
Let op!
1. Hoor je de afvoer borrelen?
 
Let op!
 
 
Voor jouw tuin
2. 10x de leukste fietsenstalling
 
Voor jouw tuin
 
 
Zelf een stoel stofferen
3. DIY
 
Zelf een stoel stofferen
 
 
 
 
 
Ben je nog niet overtuigd?
 
Daarom kies je voor een warmtepomp
 
Een warmtepomp ligt al snel voor de hand bij de keuze voor een nieuwe verwarmingsoplossing: duurzaam, toekomstbestendig en eenvoudig in gebruik.
Ben je nog niet overtuigd?
 
 
Lees er meer over
 
Nieuwe vinylcollectie Forbo
 
Deze kwalitatieve vinylvloer wordt geleverd in extra brede en lange planken voor een luxe afwerking en is beschikbaar in 16 kleuren in hout- en betonlook.
Lees er meer over
 
 
Lees meer
 
Kleine kunstwerkjes aan de muur
 
Het schakelprogramma Gira esprit is meer dan alleen een schakelaar. Dit komt zowel door de heldere vorm als verscheidenheid aan materialen.
Lees meer
 
 
 
 
 
 
PinterestFacebookInstagramTwitter
 
Contact/Adverteren/Privacy
 
WONEN.nl
 
© 2022 - Wonen Media B.V.
 
Je ontvangt dit bericht omdat je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Je kunt je afmelden als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen.