Jouw wekelijkse interieur-update
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 MAAK VAN JE HUIS JOUW DROOMHUIS! Bekijk de webversie.
 
 
 
Overkapping in je tuin
 
Wil je graag een overkapping in de tuin? Waarschijnlijk denk je dit flink in de papieren kan lopen. Niet nodig! Je kunt ook een hoop zelf. Ontdek hoe en lees ook hoe je je overkapping het beste schoonmaakt.
 
 
Blog
 
Ontdek alle tips over je eigen overkapping maken
 
Zelf een overkapping maken
 
Guido: “Met een duidelijke bouwtekening en uitleg is het heel goed mogelijk om zelf een overkapping te plaatsen. Het is vooral belangrijk om het maken en plaatsen van de overkapping stap voor stap uit te voeren: zo weet je zeker dat je de overkapping op de juiste manier gaat plaatsen. ”
 
Ontdek alle tips over je eigen overkapping maken
 
 
 
 
Zo doe je dat
 
Je overkapping reinigen
 
Het dak van je overkapping krijgt meeste impact van de buitenelementen, waardoor het vatbaarder wordt voor vuil. Hoe maak je dit het beste schoon?
Zo doe je dat
 
 
Lees hier meer
 
Zonnepanelen
 
Je ziet ze steeds vaker: zonnepanelen. Een milieubewuste en groene manier om energie op te wekken. Maar wat zijn eigenlijk de voordelen?
Lees hier meer
 
 
Alles over deze innovatie van Plasmamade
 
Afzuigkap wordt luchtreiniger
 
Een elektronisch luchtfilter, geplaatst op de uitblaasmond van de afzuigkapmotor; en dat tevens zorgt voor een gezond binnenklimaat, vrij van geuren, pollen en bacteriën.
Alles over deze innovatie van Plasmamade
 
 
 
 
Best Bekeken
 
 
De 10 leukste
1. Fietsenstalling in je tuin
 
De 10 leukste
 
 
Let op
2. Borrelt je afvoer?
 
Let op
 
 
Beter dan vilt en teflon
3. Scratch no More doppen
 
Beter dan vilt en teflon
 
 
 
 
 
X²O neemt je mee langs de trends
 
Het zomert in je badkamer!
 
Ben je tijdens je verblijf in het buitenland verliefd geworden op de badkamer van je vakantiehuis of hotel? Laat dat vakantiegevoel wat langer duren in je eigen badkamer.
X²O neemt je mee langs de trends
 
 
Ontdek hier waarom
 
Daarom een Novilon vloer
 
Je bent toe aan een nieuwe vloer; maar wat voor één? Heb je bijvoorbeeld wel eens aan een Novilon vloer gedacht? 7 redenen waarom dit dé vloer voor jou is.
Ontdek hier waarom
 
 
Met slimme WiFi thermostaat
 
Dunne vloerverwarming
 
De MAGNUM Mat vloerverwarming is ontwikkeld voor installatie met een beperkte installatiehoogte en daardoor uitermate geschikt voor renovatieprojecten.
Met slimme WiFi thermostaat
 
 
 
 
 
 
PinterestFacebookInstagramTwitter
 
Contact/Adverteren/Privacy
 
WONEN.nl
 
© 2021 - Wonen Media B.V.
 
Je ontvangt dit bericht omdat je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Je kunt je afmelden als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen.