Jouw wekelijkse interieur-update
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 MAAK VAN JE HUIS JOUW DROOMHUIS! Bekijk de webversie.
 
 
 
Hordeur kopen
 
Bij de aankoop van een hordeur zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Dit artikel zet de belangrijkste voor je op een rijtje. Dit en nog meer interieurnieuws lees je in deze nieuwsbrief.
 
 
Blog
 
Hier moet je op letten
 
Ga je een hordeur kopen?
 
Guido: “Insecten en ander ongedierte houd je gemakkelijk buiten de deur met een hordeur. Voordeel is bovendien dat je je (tuin)deur niet de hele tijd dicht hoeft te houden. Houd wel een aantal zaken in de gaten bij de aanschaf van een hordeur.”
 
Hier moet je op letten
 
 
 
 
De Panasonic Etherea doet dit erg efficiënt
 
De ideale airco
 
Bij airconditioning denk je misschien vooral aan koelen. Niet gek, want daar wordt hij natuurlijk ook vaak voor gebruikt. Maar een airco kan ook verwarmen; en hoe!
De Panasonic Etherea doet dit erg efficiënt
 
 
Trotse dealer van COREtec® vloeren
 
Kwalitatieve en hoogstaande vloeren
 
Een mooi, nieuw pand met een ruim assortiment aan kwalitatieve en hoogstaande producten in vloeren. Dit is het uithangbord van Cibo vloeren in Breda.
Trotse dealer van COREtec® vloeren
 
 
Zo ventileer je optimaal
 
Het belang van ventilatie
 
Door goed te ventileren en verse buitenlucht naar binnen te halen, optimaliseer je het klimaat in huis. Een gezond huis, met zuivere lucht, draagt bij aan onze gezondheid.
Zo ventileer je optimaal
 
 
 
 
Thuis Getest
 
 
Dit is zijn ervaring
 
Sony SRS-RA5000 speaker review
 
Tester: Michiel
 
Michiel heeft voor ons de Sony SRS-RA5000 speaker: 'Ik ben erg benieuwd wat deze futuristische speaker te bieden heeft'.
 
Dit is zijn ervaring
 
 
 
 
 
Ontdek er meer over
 
Design badkamerradiatoren
 
De Figuresse reeks geeft een nieuwe impuls aan het klimaatcomfort in de badkamer. Per direct uit voorraad leverbaar in de standaardkleur wit (RAL 9016) en de trendkleuren matzwart (RAL 9005) en mat antraciet (RAL 7016).
Ontdek er meer over
 
 
Ontdek dit project
 
Wat een metamorfose
 
Deze keuken herken je niet meer terug! Deze klant kan dus weer een tijd vooruit met een keuken die weer als nieuw is.
Ontdek dit project
 
 
Meer over dit onderzoek
 
Bijna helft zonnepanelenbezitters maakt panelen nooit schoon
 
Bijna de helft van de zonnepanelenbezitters (49%) weet niet dat zij tot 10% rendement verliezen als zonnepanelen vies zijn. Maar liefst 41% heeft zelfs nog nooit zijn of haar panelen schoongemaakt.
Meer over dit onderzoek
 
 
 
 
 
 
PinterestFacebookInstagramTwitter
 
Contact/Adverteren/Privacy
 
WONEN.nl
 
© 2021 - Wonen Media B.V.
 
Je ontvangt dit bericht omdat je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Je kunt je afmelden als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen.