Jouw wekelijkse interieur-update
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 MAAK VAN JE HUIS JOUW DROOMHUIS! Bekijk de webversie.
 
 
 
Vruchtbare tuin
 
Wil je graag bomen in je tuin, dan is het belangrijk om voor een vruchtbare grond te zorgen. Maar wat moet je precies doen om een gezonde bodem te kunnen krijgen in je tuin? Ontdek het in deze nieuwsbrief.
 
 
Blog
 
Maar je kunt meer doen
 
Zo krijg je een vruchtbare grond
 
Guido: “Wanneer je een gezonde bodem in je tuin wilt, zijn er enkele dingen die van belang zijn. Zo moet je ervoor zorgen dat er lucht in de bodem zit en moet de bodem voldoende water kunnen doorlaten. ”
 
Maar je kunt meer doen
 
 
 
 
Bekijk de 3 trends
 
Tuintrends 2022: klimaatbestendige tuin steeds belangrijker
 
Tuinbranche Nederland signaleert drie tuintrends voor 2022: Fresh Start, Bright and Breezy en Traditional Sentiment. Ze hebben gemeenschappelijk dat in de tuin volop aandacht is voor klimaatbestendigheid en biodiversiteit.
Bekijk de 3 trends
 
 
Dit zijn de kosten
 
Tot wel 85% besparen op je gaskosten
 
Het Easy Hybrid systeem, met de Thermics Luna warmtepomp, is zeer geschikt als je aan het renoveren bent of op je gasverbruik wil besparen.
Dit zijn de kosten
 
 
Minder dan een spaarlamp
 
Hoeveel bespaar je met een Quooker?
 
Een Quooker bewaart water in een reservoir, dat in het keukenkastje komt te staan. Dit reservoir heeft maar heel weinig energie (10 watt) nodig om het water in het reservoir boven het kookpunt te bewaren.
Minder dan een spaarlamp
 
 
 
 
Review
 
 
Ontdek alle mogelijkheden
 
Cricut Mug Press review
 
Tester: Linda
 
Ken jij de Mug Press van Cricut al? Hiermee kun je eenvoudig mokken personaliseren. Linda probeerde hem uit.
 
Ontdek alle mogelijkheden
 
 
 
 
 
PinterestFacebookInstagramTwitter
 
Contact/Adverteren/Privacy
 
WONEN.nl
 
© 2022 - Wonen Media B.V.
 
Je ontvangt dit bericht omdat je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Je kunt je afmelden als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen.