Jouw wekelijkse interieur-update
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 MAAK VAN JE HUIS JOUW DROOMHUIS! Bekijk de webversie.
 
 
 
Kun je gehackt worden via slimme apparaten?
 
Hoe veilig zijn slimme apparaten eigenlijk? Kun je bijvoorbeeld gehackt worden? En hoe kun je dat eventueel voorkomen? Dit en andere woontips lees je in deze nieuwsbrief.
 
 
Blog
 
Ontdek deze tips
 
Zo voorkom je dat je slimme apparaten gehackt worden
 
Guido: “Slimme apparaten maken ons leven op veel manieren makkelijker én veiliger. Maar je wilt natuurlijk niet dat ze gehackt worden en dat criminelen op die manier je huis in komen. Hoe kun je dit voorkomen?”
 
Ontdek deze tips
 
 
 
 
Dit worden ze
 
De 7 badkamertrends van 2022
 
Wordt 2022 het jaar waarin jij jouw nieuwe droombadkamer gaat realiseren? X²O heeft alvast dé trends voor dit jaar voor jou opgesomd, zodat je direct een overzicht hebt.
Dit worden ze
 
 
Volgens de Consumentenbond
 
De beste boxspring
 
In december 2021 is het Emma Boxspringbed Deluxe door de Consumentenbond als beste boxspring getest. Ontdek in dit artikel waarom.
Volgens de Consumentenbond
 
 
Meer dan 230 decoren!
 
Geef een boost aan je interieur met COREtec®
 
Met een nieuwe vloer geef je je huis met een kleine moeite en vaak binnen een dag een enorme upgrade. Binnen de uitgebreide collecties van COREtec® vind je zeker wat je zoekt.
Meer dan 230 decoren!
 
 
 
 
Review
 
 
Lees haar hele review
 
Bona Spray Mop review
 
Tester: Turkann
 
Turkan testte voor ons de Bona Premium Spray Mop. "Groot voordeel van dit Spray Mop vind ik dat je echt maar zoveel water gebruikt als nodig is."
 
Lees haar hele review
 
 
 
 
 
En ze kozen voor deze duurzame vloer
 
Van gedateerd naar modern wonen
 
Frans en Kristel maakten een aantal duurzame keuzes voor hun verbouwing en de materialen. “Meteen toen we hier kwamen wonen, hebben we zonnepanelen op het dak gelegd”, legt Kristel uit.
En ze kozen voor deze duurzame vloer
 
 
Nog niet overtuigd?
 
Daarom kies je voor een warmtepomp
 
Het is verstandig om bij de keuze van een nieuwe verwarmingsoplossing rekening te houden met het feit dat Nederland van het gas af wil. Een warmtepomp ligt dan voor de hand: duurzaam, toekomstbestendig en eenvoudig in gebruik.
Nog niet overtuigd?
 
 
Met slimme WiFi thermostaat
 
Dunne vloerverwarming
 
De MAGNUM Mat vloerverwarming is ontwikkeld voor installatie met een beperkte installatiehoogte en daardoor uitermate geschikt voor renovatieprojecten.
Met slimme WiFi thermostaat
 
 
 
 
Best Bekeken
 
 
 Let op!
1. Hoor je de afvoer borrelen?
 
Let op!
 
 
Zo werkt het
2. Radiatorbekleding
 
Zo werkt het
 
 
Ontdek deze 3
3. Ruimtebesparende droogrekken
 
Ontdek deze 3
 
 
 
 
 
Voldoen ze aan de BENG-norm?
 
Nieuwe kozijnen
 
Sinds 1 januari 2021 moeten alle nieuwe gebouwen, zowel woningbouw als utiliteitsbouw, in Nederland bijna-energie neutraal zijn. Of afgekort, BENG (bijna energie-neutrale gebouwen).
Voldoen ze aan de BENG-norm?
 
 
Ontdek deze voorbeelden
 
Meer dan een warmtebron
 
Wist je dat er honderden verschillende soorten haarden bestaan? Bij het ontwerpen van een Heat-haard staan design en persoonlijke stijl altijd centraal.
Ontdek deze voorbeelden
 
 
Ontdek deze 4 pijlers
 
Verantwoord hout stoken
 
Sinds 1 januari 2022 geldt de nieuwe Europese Eco-design richtlijn. Deze richtlijn schrijft voor aan welke eisen o.a. houthaarden moeten voldoen.
Ontdek deze 4 pijlers
 
 
 
 
Review
 
 
Dit zijn Veerles ervaringen
 
Innr Bridge + slimme lampen review
 
Tester: Veerle
 
Met de Innr bridge verbind je jouw slimme lampen aan de handige en vernieuwde Innr app.
 
Dit zijn Veerles ervaringen
 
 
 
 
 
Lees er meer over
 
Houtkachel én fornuis
 
Dit is een 90 cm houtkachel en het 75 cm elektrische fornuis de combinatie hiervan maakt het een Hybride fornuis. Aanpasbaar tussen gas/ inductie kookplaat.
Lees er meer over
 
 
Maar dat is nog niet alles...
 
Hoe kies ik de juiste tv vloerstandaard uit?
 
Je tv vloerstandaard moet geschikt zijn voor de VESA-maten van je tv. Alleen dan is een veilige en stabiele montage mogelijk.
Maar dat is nog niet alles...
 
 
Unieke woningen voor zoekers
 
Huizensite Cribb breekt door
 
Huizensite Cribb brengt positief nieuws voor woningzoekenden. Er zijn ruim 3.000 woningen beschikbaar, want het platform is aan een opmars bezig.
Unieke woningen voor zoekers
 
 
 
 
 
 
PinterestFacebookInstagramTwitter
 
Contact/Adverteren/Privacy
 
WONEN.nl
 
© 2022 - Wonen Media B.V.
 
Je ontvangt dit bericht omdat je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Je kunt je afmelden als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen.