Jouw wekelijkse interieur-update
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 MAAK VAN JE HUIS JOUW DROOMHUIS! Bekijk de webversie.
 
 
 
Tips om vet te verwijderen
 
Bij het koken spetteren vet en olie vaak overal, maar vooral op de achterwand van je tegels. Hoe kun je vet het beste van je keukenmuur verwijderen? Wij geven je tips.
 
 
Blog
 
Zo verwijder je vetvlekken
 
Vet op je keukenwanden
 
Guido: “Het gebeurt al heel snel; tijdens het koken vliegen er spetters olie en vet in het rond. Op je aanrecht, kookplaat maar vooral op je keukenwanden. En dat kan voor vervelende vlekken zorgen. Hoe verwijder je deze écht goed?”
 
Zo verwijder je vetvlekken
 
 
 
 
Ontdek hun handige smart home tips
 
Weg met de winterdip
 
De dagen zijn koud, donker en kort, niets om vrolijk van te worden. Vrees jij ook voor een winterdip? Niko helpt je er doorheen.
Ontdek hun handige smart home tips
 
 
Bekijk de collectie
 
Trendy look door unieke deurkrukken
 
Deze Intersteel deurkrukken hebben een trendy uitstraling die zorgen voor de finishing touch. Ze hebben elk hun unieke vormgeving en worden uitgevoerd in de trendkleuren van nu: mat zwart, grijs en mat messing.
Bekijk de collectie
 
 
Het kan in 3 stappen
 
Goede raamdecoratie kiezen
 
Het kiezen van raamdecoratie is een behoorlijke opgave. Het is één van de vaste interieur elementen die niet vaak verandert maar wel sfeerbepalend is voor de ruimte. Waar moet je beginnen?
Het kan in 3 stappen
 
 
 
 
Review
 
 
Benieuwd naar haar review?
 
XTRARM tv-beugel review
 
Tester: Linda
 
"Ik ga letten op hoe stevig hij is, makkelijk te monteren en of hij handig in gebruik is". Linda mocht een tv-beugel van XTRARM testen.
 
Benieuwd naar haar review?
 
 
 
 
 
PinterestFacebookInstagramTwitter
 
Contact/Adverteren/Privacy
 
WONEN.nl
 
© 2022 - Wonen Media B.V.
 
Je ontvangt dit bericht omdat je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Je kunt je afmelden als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen.