Jouw wekelijkse interieur-update
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 MAAK VAN JE HUIS JOUW DROOMHUIS! Bekijk de webversie.
 
 
 
Tuinonderhoud in de winter
 
Nu het winter is, is de perfecte tijd aangebroken om tuinklussen weer eens op te pakken. Onderhoud aan je tuin kan tenslotte nooit kwaad. Wij geven je een paar handige tips.
 
 
Blog
 
Dit kun je doen
 
Jouw tuin in de winter
 
Guido: “Als het zo meteen weer voorjaar is, wil je lekker kunnen genieten van je tuin. Dan is het wel verstandig om nu je tuin helemaal winterproof te maken. Wij geven je tips!”
 
Dit kun je doen
 
 
 
 
Ontdek de mogelijkheden
 
Gepersonaliseerde serre
 
Aliplast serres bieden zeer hoge kwaliteitsnormen en worden volledig op jouw maat gefabriceerd. Dankzij een breed gamma kies je de serre die exact past bij jouw smaak en levensstijl.
Ontdek de mogelijkheden
 
 
Lees er meer over
 
Ideale kweekbak
 
Wil je graag binnen voor zaaien of kweken dan is deze Sogo kweekkas met 30 potten ideaal! Voorzien van een ventilatie-opening!
Lees er meer over
 
 
Op elke ondergrond te plaatsen
 
COREtec® STONE CERAtouch
 
CERAtouch combineert het beste van twee werelden: de look & feel van een keramische tegel met het comfort en plaatsingsgemak van een zachte vloer.
Op elke ondergrond te plaatsen
 
 
 
 
Thuis Getest
 
 
Lees de review
 
Sony XH90 - 55 review
 
Tester: Mike
 
Wij lieten deze schitterende SONY XH90 (4K1 Ultra HD) testen
 
Lees de review
 
 
 
 
 
Ontdek de hele collectie
 
Interieurtrend met pit!
 
Graag je hele badkamer in dezelfde stijl? Dat kan! Je kan kiezen voor een wastafelkraan, badkraan en douchekraan in Brushed Rose Gold.
Ontdek de hele collectie
 
 
Lees er meer over
 
Hybride warmtepomp
 
Consumentenbond: “Met een hybride warmtepomp kun je flink besparen”. De Vaillant aroTHERM split is relatief stil en zorgt voor flinke besparing op je energierekening.
Lees er meer over
 
 
Verder lezen
 
Dunne vloerverwarming
 
De MAGNUM Mat vloerverwarming is ontwikkeld voor installatie met een beperkte installatiehoogte en daardoor uitermate geschikt voor renovatieprojecten.
Verder lezen
 
 
 
 
Best Bekeken
 
 
Zo werkt het
1. Sentimo radiatorbekleding
 
Zo werkt het
 
 
Zo doe je dat
2. Rvs schoonmaken
 
Zo doe je dat
 
 
Dit kost het
3. Prefab kelder
 
Dit kost het
 
 
 
 
 
Lees hun verhaal
 
Marmoleum Click vloer
 
Strak is strak met de Forbo Marmoleum vloer, hier makkelijk gelegd in een click-variant. De stoere kleur past als een perfecte basis in het huis van Anne-Marie & Roel.
Lees hun verhaal
 
 
Meer weten
 
Kalfire E-one wint Iconic Award
 
De high-tech, duurzame designhaard Kalfire E-one wint de Iconic Award 2021: Innovative Interior. Eerder won hij ook al de Silver Novum Design Award en een Erkenning GIO mét een Special Award.
Meer weten
 
 
Zo werkt hij
 
Vogelconcert met Zwitscherbox
 
Of het nu thuis of op kantoor is, het vrolijke getjilp van vogels zorgt altijd voor een kort relaxmoment. Het vogelconcert wordt door een bewegingsdetector geactiveerd en vervaagt na 2 minuten.
Zo werkt hij
 
 
 
 
 
 
PinterestFacebookInstagramTwitter
 
Contact/Adverteren/Privacy
 
WONEN.nl
 
© 2021 - Wonen Media B.V.
 
Je ontvangt dit bericht omdat je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Je kunt je afmelden als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen.