Zo weet je het
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 MAAK VAN JE HUIS JOUW DROOMHUIS! Bekijk de webversie.
 
 
 
Problemen met je dakgoot
 
Bij schade of veroudering van je dakgoot kan vervanging noodzakelijk zijn. Soms volstaat echter een reparatie. Hoe weet waar je aan toe bent en wat kun je doen om je regenwaterafvoer perfect te laten functioneren?
 
 
Blog
 
Dit kun je doen
 
Je dakgoot vervangen - hoe en wat
 
Guido: “Hoe stevig het materiaal ook is waarvan je dakgoot is gemaakt, slijtage komt met de jaren en kan de betrouwbaarheid van je afvoer ernstig doen kelderen. Hierdoor treedt namelijk mogelijk lekkage op, waardoor vervangen de slimste optie wordt.”
 
Dit kun je doen
 
 
 
 
Dit is het resultaat
 
Warmtepomp in de winter
 
Deze voor Nederlandse begrippen uitzonderlijke kou van onlangs bleek een goede test voor de warmtepomp. Worden de huizen goed verwarmd en gaat de elektriciteitsrekening niet fors omhoog?
Dit is het resultaat
 
 
Lees ze hier
 
Zo onderhoud je je houten badmeubel
 
Heb je een badkamermeubel in massief hout of ben je van plan een te kopen? Bekijk dan zeker volgende onderhoudstips van X2O Badkamers!
Lees ze hier
 
 
Ontdek er meer over
 
Voorkom krassen en lawaai
 
Geen getob meer met plakviltjes. Floorfriendly heeft een grote collectie doppen, glijders en wielen die vriendelijk zijn voor de vloer.
Ontdek er meer over
 
 
 
 
Thuis Getest
 
 
Ontdek meer in deze review
 
Sonos Move review
 
Tester: B_Ros
 
Ken jij de Sonos Move al? Twee speakers-in-een: bluetooth én wifi!
 
Ontdek meer in deze review
 
 
 
 
 
Bekijk het hier
 
Tijdloos design op maat
 
Creëer één en dezelfde look & feel in je volledig interieur met de Niva collectie van Vasco en ontdek de trendy Noble kleuren.
Bekijk het hier
 
 
Dit zijn de mogelijkheden
 
Duurzaam verwarmen
 
Hoe gaat de energietransitie eruit zien? Het is een vraag die velen bezighoudt. Intergas Verwarming legt uit wat volgens hen de mogelijkheden zijn.
Dit zijn de mogelijkheden
 
 
Zo verbeter je de binnenlucht
 
Frisse binnenlucht
 
Nu we – zeker door de lockdown – nog meer dan voorheen binnen zitten, is de binnenluchtkwaliteit belangrijker dan ooit. Daarom moet thuis een plek zijn waar je je goed voelt.
Zo verbeter je de binnenlucht
 
 
 
 
 
 
PinterestFacebookInstagramTwitter
 
Contact/Adverteren/Privacy
 
WONEN.nl
 
© 2021 - Wonen Media B.V.
 
Je ontvangt dit bericht omdat je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Je kunt je afmelden als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen.