Jouw wekelijkse interieur-update
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 MAAK VAN JE HUIS JOUW DROOMHUIS! Bekijk de webversie.
 
 
 
Het voordeel van de eco-stand
 
Heb je al eens gehoord van de eco-stand? Steeds meer apparaten hebben er één. En niet zonder reden! Wij laten zien je wat hiermee kunt.
 
 
Blog
 
Zo gebruik je hem optimaal
 
Eenvoudig energie besparen met de eco-stand
 
Guido: “Veel nieuwe apparaten hebben tegenwoordig een speciaal eco-knopje. Van vaatwassers en wasmachines tot de cv-ketel. Het is een hele eenvoudige manier om extra energie te besparen in huis. ”
 
Zo gebruik je hem optimaal
 
 
 
 
Ontdek alle mogelijkheden
 
The Authentics by COREtec®
 
‘The Authentics by COREtec®’ is een gloednieuwe collectie van USFloors. Het uitzicht, kleur en structuur van deze harde, meerlagige vloeren met klikprofiel is niet van echt te onderscheiden.
Ontdek alle mogelijkheden
 
 
Bekijk alvast het digitale Duurzaam Droomhuis
 
De beste duurzame woonoplossingen
 
Zeker nu we meer thuis zijn willen we deze plek vooral klaar voor de toekomst maken. Maar… waar moet je beginnen? In het digitale Duurzaam Droomhuis ontdek je wat de beste duurzame woonoplossingen zijn in én om je huis.
Bekijk alvast het digitale Duurzaam Droomhuis
 
 
Een totale renovatie bleek noodzakelijk
 
(Ver)bouwer aan het woord
 
Kris Martens en Katrien Boyen vonden hun droomhuis in een rustige wijk in Belgisch Limburg. Het is een charmante vrijstaande woning met twee bouwlagen, gelegen in een doodlopende straat.
Een totale renovatie bleek noodzakelijk
 
 
 
 
Best Bekeken
 
 
Revolutionaire, ecologische haard
1. Kalfire E-one
 
Revolutionaire, ecologische haard
 
 
Zo doe je dat
2. Zelf stoelen stofferen
 
Zo doe je dat
 
 
Hoe doe je dit?
3. Gordijnen opmeten
 
Hoe doe je dit?
 
 
 
 
 
PinterestFacebookInstagramTwitter
 
Contact/Adverteren/Privacy
 
WONEN.nl
 
© 2021 - Wonen Media B.V.
 
Je ontvangt dit bericht omdat je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Je kunt je afmelden als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen.