Jouw wekelijkse interieur-update
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 MAAK VAN JE HUIS JOUW DROOMHUIS! Bekijk de webversie.
 
 
 
Interieurtrends
 
Nu we toch weer in een lockdown zitten, spelen er massaal weer nieuwe interieurplannen in ons hoofd. Heb je dus nog inspiratie nodig voor een verfrissend en een nieuw interieur? Wij geven je tips.
 
 
Blog
 
En dit komt er voor in de plaats
 
Deze interieurtrends zullen komen jaar verdwijnen
 
Guido: “"Veel mensen hebben tijdens de pandemie op de harde manier geleerd dat je keuken, kantoor aan huis, eetkamer, grote kamer en woonkamer misschien niet allemaal hetzelfde zouden moeten zijn", aldus Zac Houghton, bouwexpert en de CEO van het huisverbeteringsbedrijf Loftera.”
 
En dit komt er voor in de plaats
 
 
 
 
Ontdek Arolds bevindingen
 
Getest: STIHL accubladblazer
 
"Ik heb een voor- en achtertuin met nogal wat bomen. Dat zijn dus veel bladeren die ik graag van het gras en de stoep af wil hebben. Deze STIHL accubladblazer kan daarin wel eens een enorme hulp zijn."
Ontdek Arolds bevindingen
 
 
Lees er meer over
 
SOGO Opklapbaar kniel- en zitbankje
 
Dit knielbankje is veelzijdig en kan op 2 manieren worden gebruikt. De bovenkant en onderkant hebben een zacht kussen waardoor het bankje als kniekussen en als zitje gebruikt kan worden.
Lees er meer over
 
 
Bekijk het hier
 
Wandkast met veilige commode
 
Je leest regelmatig in het nieuws dat baby's van de commode vallen. Daar heeft Rudolf de Jong een oplossing voor bedacht.
Bekijk het hier
 
 
 
 
Review
 
 
Ramón testte hem voor ons
 
Google Nest Cam review
 
Tester: Ramón
 
Deze camera met ingebouwde intelligentie kun je binnen of buitenshuis gebruiken en houdt bij wat er dag en nacht in en rondom jouw huis gebeurd.
 
Ramón testte hem voor ons
 
 
 
 
 
Nog een beperkt aantal bedden beschikbaar
 
Showroom sale
 
Hästens ruimt zijn beste showroommodellen op, dus profiteer nu van spectaculaire prijzen. Kom snel naar de Hästens winkel in Leiderdorp want voor je met je ogen knippert, zijn ze weg.
Nog een beperkt aantal bedden beschikbaar
 
 
Ontdek deze tips
 
5 tips voor efficiënt en duurzaam verwarmen
 
We brengen in deze maanden meer tijd binnenshuis door, daarom willen we dat het er warm, comfortabel en gezellig is. Hoe kun je je huis efficiënt, kosteneffectief en met minimale impact op het milieu verwarmen?
Ontdek deze tips
 
 
Zo werkt het
 
tado° introduceert Energy IQ
 
tado°'s ‘Energy IQ’-feature geeft huiseigenaren volledige controle over hun maandelijkse verwarmingskosten en zorgt dat ze binnen hun gestelde budget blijven dankzij intelligente verwarming en controle.
Zo werkt het
 
 
 
 
 
 
PinterestFacebookInstagramTwitter
 
Contact/Adverteren/Privacy
 
WONEN.nl
 
© 2021 - Wonen Media B.V.
 
Je ontvangt dit bericht omdat je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Je kunt je afmelden als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen.