Jouw wekelijkse interieur-update
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 MAAK VAN JE HUIS JOUW DROOMHUIS! Bekijk de webversie.
 
 
 
Het is bijna kerst
 
Dat betekent kerstontbijtjes, kerstbrunches, kerst-lunches. Fijne momenten met je naasten om uitgebreid de tijd te nemen en lekker (na) te tafelen. Dan mag een mooi gedecoreerde kersttafel niet ontbreken.
 
 
Blog
 
Zo doe je dat
 
De perfect gedekte tafel voor het kerstdiner
 
Guido: “Het kerstdiner is voor veel mensen dé manier om een knusse en gezellige avond door te brengen met hun naasten. Hoewel het draait om eten en gezelligheid, kan een mooi gedekte tafel het verschil maken. Maar hoe creëer je nu zo'n kunstwerk?”
 
Zo doe je dat
 
 
 
 
Dit zijn ze
 
Badkamertrends 2022
 
Wordt 2022 het jaar waarin jij jouw nieuwe droombadkamer gaat realiseren? X2O heeft alvast dé trends voor dit jaar voor jouw opgesomd, zodat je snel en gemakkelijk te werk kunt gaan.
Dit zijn ze
 
 
Martin van der Sluis van PlasmaMade legt uit
 
Het filterwonder van Staphorst
 
De PlasmaMade Air Cleaner wordt steeds vaker ingezet bij bedrijven, scholen en particulieren. Er moet nagedacht worden over een strategie die het coronavirus nú kan bestrijden, maar ook op de lange termijn.
Martin van der Sluis van PlasmaMade legt uit
 
 
Dit zijn de voordelen
 
Zwevend TV-meubel
 
Aan het kopen van een zwevende TV-standaard zitten bijna alleen maar voordelen verbonden. Ontdek waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een nieuw TV-meubel.
Dit zijn de voordelen
 
 
 
 
Review
 
 
Oscar testte hem voor ons
 
Ring Video Doorbell 3 review
 
Tester: Oscar
 
Met de Ring Video Doorbell 3 weet je altijd wie er aanbelt.
 
Oscar testte hem voor ons
 
 
 
 
 
Ontdek er meer over
 
Decamacs werkblad
 
Kies voor een solid surface werkblad van Decamacs en geef je creativiteit de ruimte. Realiseer met Decamacs solid surface ieder ontwerp in meer dan honderd kleuren.
Ontdek er meer over
 
 
En dat is goed gelukt
 
Binnenkijken in de badkamer
 
Vincent: "We wilden in onze badkamer het gevoel creëren alsof je op vakantie bent in een luxe designhotel. Het moest een plek worden waar je het dagelijkse leven even kunt ontvluchten."
En dat is goed gelukt
 
 
En dat is niet voor niets
 
Award voor ILVE PM12-fornuis
 
Het PM12-fornuis van ILVE, behorend tot de Panoramagic Stijl, is bekroond met de Archiproducts Design Awards 2021 in de categorie Keuken.
En dat is niet voor niets
 
 
 
 
Best Bekeken
 
 
Zo doe je dat
1. Gourmetten zonder stank
 
Zo doe je dat
 
 
 Let op!
2. Hoor je de afvoer borrelen?
 
Let op!
 
 
Dit kun je doen
3. Schroef dolgedraaid?
 
Dit kun je doen
 
 
 
 
 
Ontdek alles acties
 
Eindejaars Actieweken
 
Profiteer nu in één van de 8 keukenshowrooms van DB KeukenGroep van de Eindejaars Actieweken (t/m 31 december). Krijg extra voordeel op apparatuur en aanrechtbladen.
Ontdek alles acties
 
 
Lees er meer over
 
Intergas all-electric oplossing
 
De Intergas Xource is een all-electric warmtepomp bestaande uit een binnenunit, buitenunit (monobloc warmtepomp) en een voorraadvat.
Lees er meer over
 
 
Zo werkt het
 
Zorgeloze thuislevering van al je pakjes
 
Cadeaus worden vaak last-minute besteld en net op tijd geleverd. Niemand ziet dan graag de melding dat de koerier je gemist heeft omdat je even niet thuis was. De Nuki Smart Lock veegt al die pakjeszorgen van de baan.
Zo werkt het
 
 
 
 
 
 
PinterestFacebookInstagramTwitter
 
Contact/Adverteren/Privacy
 
WONEN.nl
 
© 2021 - Wonen Media B.V.
 
Je ontvangt dit bericht omdat je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Je kunt je afmelden als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen.