Jouw wekelijkse interieur-update
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 MAAK VAN JE HUIS JOUW DROOMHUIS! Bekijk de webversie.
 
 
 
5 IKEA hacks voor jouw huisdier
 
Je huisdier zelf neemt doorgaans niet eens zoveel plek in beslag, hun accessoires, speelgoed en specifieke meubels vaak echter des te meer. Maar: hoe combineer je dit leuk in je interieur? Deze 5 IKEA hacks zijn de oplossing!
 
 
Blog
 
Bekijk de 5 IKEA hacks
 
5 IKEA hacks die je huisdier te gek zal vinden (en jij ook)
 
Guido van Loon: “Hoe combineer je accessoires voor je huisdier leuk in je interieur? Je wilt je huisdier namelijk een fijn thuis geven, maar ook niet je hele interieur in beslag laten nemen door dierenartikelen. Gelukkig hebben we IKEA en zijn handige meubels! ”
 
Bekijk de 5 IKEA hacks
 
 
 
 
Bekijk het resultaat
 
Wat een metamorfose
 
Deze keuken herken na de renovatie door De Keukenvernieuwers je niet meer terug! De eigenaar kan dus weer een tijd vooruit met een keuken die weer als nieuw is.
Bekijk het resultaat
 
 
Doe de bespaarcheck op Quooker.nl
 
Hoeveel water en energie bespaar je met een Quooker?
 
Een Quooker reservoir heeft maar heel weinig energie (10 watt) nodig om het water boven het kookpunt te bewaren. Een gemiddelde televisie verbruikt bijvoorbeeld 3 keer zoveel. Benieuwd hoeveel je precies bespaart?
Doe de bespaarcheck op Quooker.nl
 
 
Dit is waarom
 
Geef schoorsteenbrand geen kans
 
Ga voor het alles-in-1 rookgaskanaalsysteem Isoduct? met ingebouwde brandprotectie. De beste oplossing voor een veilig thuis. Nu, en later. Al meer dan 100.000 huishoudens kozen voor Isoduct.
Dit is waarom
 
 
 
 
Review
 
 
Lees hoe dit kussen bevalt
 
Kameelvlokken kussen Cammello review
 
Tester: B_Ros
 
"Wat in eerste instantie opvalt, is dat het kussen vrij smal oogt. Ik ben dan ook heel benieuwd hoe dit ligt."
 
Lees hoe dit kussen bevalt
 
 
 
 
 
Ontdek de mogelijkheden
 
Het juiste plafond voor in jouw badkamer?
 
Een badkamer zónder condensvorming of schimmel. Met de verschillende plafondsystemen van Luxalon heb je altijd het perfecte plafond voor je badkamer.
Ontdek de mogelijkheden
 
 
Houd deze 4 zaken in de gaten
 
Groen en duurzaam stoken
 
Goed stoken vereist kennis en aandacht maar is niet moeilijk, iedereen kan het. Daarnaast zorgt het voor optimaal stookplezier en voorkomt overlast voor de omgeving.
Houd deze 4 zaken in de gaten
 
 
Lees er meer over
 
De Dunavox Home Premium wijnkoelkast
 
Dunavox Home premium zijn compacte, vrijstaande wijnkoelkasten met verzonken handgreep voor een strak uiterlijk. Een perfect stijlelement zijn in elke ruimte.
Lees er meer over
 
 
 
 
 
 
PinterestFacebookInstagramTwitter
 
Contact/Adverteren/Privacy
 
WONEN.nl
 
© 2021 - Wonen Media B.V.
 
Je ontvangt dit bericht omdat je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Je kunt je afmelden als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen.