Jouw wekelijkse interieur-update
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 20 JAAR INSPIRATIE VOOR VERBOUWEN & INRICHTEN Bekijk de webversie.
 
 
 
Tips voor de perfect gedekte kersttafel
 
Het is bijna zo ver: Kerst! En hoewel het dit jaar allemaal anders dan anders is. Want ook al komen waarschijnlijk minder familie en vrienden voor een kerstdiner, alsnog (of juist nu) wil je dat je kersttafel er picobello uitziet.
 
 
Blog
 
Bekijk de voorbeelden hier
 
Een perfect gedekte kersttafel
 
Sandra: “Een perfect gedekte kersttafel hoort er natuurlijk bij: de presentatie van het eten is namelijk net zo belangrijk als het menu zelf. Ik ging op zoek naar mooie voorbeelden van gedekte kersttafels en decoratie-ideeën.”
 
Bekijk de voorbeelden hier
 
 
 
 
Ontdek alle voorbeelden
 
Binnenkijken: Tieleman-keuken
 
Onlangs heeft Tieleman Keukens een prachtige mat zwarte keuken mogen plaatsen in Dirksland. In alle opzichten is het een keuken om echt van te genieten.
Ontdek alle voorbeelden
 
 
Zo werkt het
 
Sentimo radiatorbekleding
 
Met Sentimo Radiatorbekleding geef je je bestaande radiator in -letterlijk- een klik een nieuwe look! Verkrijgbaar in 20 moderne kleuren en geschikt voor elke woonruimte, zelfs voor de badkamer.
Zo werkt het
 
 
Bekijk de voorbeelden
 
Bijzondere eettafels
 
Op zoek naar bijzondere en aparte eettafels? Dan heeft Fabriekstafels.nl echt iets voor jou! Zij maken hun eigen design-eettafels op maat.
Bekijk de voorbeelden
 
 
 
 
Thuis Getest
 
 
Check de review
 
Honeywell ontvochtiger review
 
Tester: Peter
 
Een te hoge luchtvochtigheid in huis kan resulteren in schimmelvorming en muffe geurtjes. De nieuwe Honeywell TP lost dit probleem op.
 
Check de review
 
 
 
 
 
Zo ziet hij er van binnen uit
 
Rietgedekte villa
 
Deze villa heeft opvallende kenmerken, de wit gestucte gevel, de prominente schoorsteen en de vele verspringingen in de kap.
Zo ziet hij er van binnen uit
 
 
Zo werkt het
 
Vrijstelling van overdrachtsbelasting in 2021
 
Vanaf 1 januari 2021 hebben starters en jonge doorstromers recht op een eenmalige vrijstelling van de overdrachtsbelasting bij het kopen van een huis.
Zo werkt het
 
 
Dit zijn de specificaties
 
ILVE inductiefornuis met grote ovens
 
De ILVE Professional Plus is een echte alleskunner! Een modern fornuis, stijlvol afgewerkt en voorzien van de nieuwste technieken.
Dit zijn de specificaties
 
 
 
 
 
 
PinterestFacebookInstagramTwitter
 
Contact/Adverteren/Privacy
 
WONEN.nl
 
© 2020 - Wonen Media B.V.
 
Je ontvangt dit bericht omdat je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Je kunt je afmelden als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen.