Jouw wekelijkse interieur-update
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 20 JAAR INSPIRATIE VOOR VERBOUWEN & INRICHTEN Bekijk de webversie.
 
 
 
Kerstkrans
 
Een kerstkrans is altijd een hele leuke sfeermaker voor in je huis of aan de deur. En er zijn zoveel verschillende kerstkransen. Maar het allerleukste is natuurlijk een krans met een eigen touch! Sandra zocht de leukste DIY-krans voor je uit.
 
 
Blog
 
Check deze KERST-DIY
 
Kerstkrans met gerecyclede materialen
 
Sandra van Koningshoven: “Met een kleerhanger, vintage kerstballen, dennenappels en verf maak je supersnel deze roze kerstkrans. Zin in een ander kleurtje? Dan kan natuurlijk ook!”
 
Check deze KERST-DIY
 
 
 
 
Bekijk meer voorbeelden
 
Modern meets landelijk
 
Een prachtige barnwood keuken waar je voor het raam kan koken door de afzuiger van Wave die tevens als spatscherm fungeert.
Bekijk meer voorbeelden
 
 
Dit is het resultaat
 
Badkamer - binnenkijker
 
Toen Lieke de kans kreeg om de badkamer aan te pakken, greep ze die met beide handen aan. Een ingrijpende verbouwing resulteerde in een bijzondere badkamer.
Dit is het resultaat
 
 
Bekijk alle acties online
 
Eindejaars Actieweken DB KeukenGroep
 
Profiteer nu van de Eindejaars Actieweken! Krijg extra voordeel op apparatuur en aanrechtbladen. Ruim 2100 klanten beoordelen hen met een 9,7 gemiddeld, dankzij transparante offertes met nettoprijzen, eigen montage en uitstekende service. Bezoek de showroom op afspraak of krijg vrijblijvend gedegen advies via beeldbellen.
Bekijk alle acties online
 
 
 
 
Best Bekeken
 
 
Ontdek ze hier
1. Woontrends 2021
 
Ontdek ze hier
 
 
Dit kun je doen
2. Schroef dolgedraaid?
 
Dit kun je doen
 
 
Met PlasmaMade Aircleaners
3. Onderzoek naar luchtzuivering
 
Met PlasmaMade Aircleaners
 
 
 
 
 
Wat dacht je van infrarood?
 
Heerlijk warme voeten zonder gas?
 
Vaak wordt gesproken over een warmtepomp. Maar er zijn wel degelijk alternatieven om je huis te verwarmen.
Wat dacht je van infrarood?
 
 
Ontdek de mogelijkheden
 
Intergas all-electric oplossing
 
Intergas Xource: dé besparende all-electric oplossing van Intergas. Een all-electric warmtepomp bestaande uit een binnenunit, buitenunit (monobloc warmtepomp) en een voorraadvat.
Ontdek de mogelijkheden
 
 
Lees er meer over
 
Mooi cadeautje voor kerst én voor de bijen
 
Wie op zoek is naar een origineel en duurzaam kerstcadeautje hoeft niet langer te zoeken. Blossombs heeft speciaal voor onder, of beter, in de boom, Blossombs kersthangertjes ontwikkeld.
Lees er meer over
 
 
 
 
 
 
PinterestFacebookInstagramTwitter
 
Contact/Adverteren/Privacy
 
WONEN.nl
 
© 2020 - Wonen Media B.V.
 
Je ontvangt dit bericht omdat je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Je kunt je afmelden als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen.