Jouw wekelijkse interieur-update
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 20 JAAR INSPIRATIE VOOR VERBOUWEN & INRICHTEN Bekijk de webversie.
 
 
 
Tips voor een mooie kerstboom
 
De meeste mensen kopen een kerstboom voor 'even': de boom heeft gedurende een week of drie een mooi plekje in huis. Dan wil je ook dat hij mooi blijft. Maar hoe doe je dat het beste? Ontdek Sandra's handige tips.
 
 
Blog
 
Ontdek wat je kunt doen
 
Zo blijft je kerstboom mooi
 
Sandra: “Wees lief voor je kerstboom en je hij blijft zo mooi dat je hem in je tuin kunt planten! Maar hoe doe je dat? Met deze stappen kies je de beste kerstboom, hou je hem gezond en mooi.”
 
Ontdek wat je kunt doen
 
 
 
 
Lees er meer over
 
Verduurzamen mét je cv-ketel
 
De ATAG Energion Warmtecombi is de kleinste en meest compacte hybride warmtepomp van Nederland. Verkrijgbaar in twee uitvoeringen.
Lees er meer over
 
 
Zo werkt hij
 
PlasmaMade Air Cleaner
 
De PlasmaMade Air Cleaner is erg effectief tegen aerosolen, huisstofmijt, bacteriën, pollen en stof. Doordat hij mobiel is, is schone lucht altijd en overal mogelijk.
Zo werkt hij
 
 
Hoe ventileer je goed?
 
Het belang van ventilatie
 
Door goed te ventileren en verse buitenlucht naar binnen te halen, optimaliseer je het klimaat in huis. Een gezond huis, met zuivere lucht, draagt bij aan onze gezondheid.
Hoe ventileer je goed?
 
 
 
 
Thuis Getest
 
 
Check haar review
 
E-kookboek: Met Lynn de Keuken in review
 
Tester: Linda
 
E-kookboek - ideaal voor op je smartphone. Linda testte hem voor ons.
 
Check haar review
 
 
 
 
 
Ontdek alle voordelen
 
COREtec® STONE vloer
 
COREtec® STONE CERAtouch is een echte ‘game changer'. Zo past deze vloer zich aan de meeste oneffenheden aan. Zelfs de bestaande vloer mag blijven liggen.
Ontdek alle voordelen
 
 
Dit zijn de mogelijkheden
 
Luxe inbouwovens
 
Een keuken kan eigenlijk niet zonder oven. Het assortiment inbouwovens van Inventum is daarom onlangs flink uitgebreid en heeft nu voor ieder wat wils!
Dit zijn de mogelijkheden
 
 
Het pronkstuk is de keuken
 
Stijlvolle Tieleman-keuken
 
Lydia en Dennis verbouwden hun woning – een gemeentelijk monument en erfstuk uit 1934 – tot een heerlijk familiehuis waar ze tot in lengte van dagen willen blijven wonen.
Het pronkstuk is de keuken
 
 
 
 
Best Bekeken
 
 
Zo doe je dat
1. Lichtplan maken
 
Zo doe je dat
 
 
Tips en tricks
2. Gordijnen opmeten
 
Tips en tricks
 
 
Zelf stoel stofferen
3. DIY
 
Zelf stoel stofferen
 
 
 
 
 
Dit zijn de mogelijkheden
 
De donkere dagen zijn een haard waard!
 
Een haard maakt je huis comfortabeler en momenten thuis gezelliger. En als je denkt: “maar in mijn huis past geen haard” of “ik helemaal geen afvoer”. Geen probleem!
Dit zijn de mogelijkheden
 
 
Bekijk de opties
 
Keukenkraan aan het raam
 
Je brengt 60 tot 70% van de tijd in de keuken aan de spoeltafel door. Schillen, hakken, wassen, afdruipen, spoelen – dat kun je allemaal doen terwijl je geniet van je uitzicht.
Bekijk de opties
 
 
Zo werkt het
 
Sleeptracker
 
De Ergosleep® App is een handige tool die handige functionaliteiten samenbrengt om jouw slaapcomfort te verbeteren. En je hebt relevante informatie over jouw bed bij de hand.
Zo werkt het
 
 
 
 
Thuis Getest
 
 
Lees zijn review
 
Tomado ruitenreiniger review
 
Tester: Jos
 
Jos ontdekte dat je met deze ruitenreiniger meer kunt dan alleen je ramen streeploos zemen.
 
Lees zijn review
 
 
 
 
 
Nu leverbaar
 
Afzuigkap Spazio 130
 
Deze recirculatie afzuigkap is voorzien van een Koolstof Zeoliet filter die zowel geuren als vocht opvangt en door de verkleining is de Spazio 130 cm toepasbaar in kleinere keukens.
Nu leverbaar
 
 
Bekijk de mogelijkheden bij Reny Kachels
 
Licht, warmte en gezelligheid…
 
Of je nu binnen op de bank bij de houtkachel zit of buiten in de tuin met een glaasje glühwein staat te staren naar de dansende vlammen in de terraskachel, een fijn knisperend houtvuur is genieten.
Bekijk de mogelijkheden bij Reny Kachels
 
 
Zo werkt het
 
Kunst toegankelijk voor iedereen
 
Swapkunst biedt echte kunst aan voor een klein bedrag per maand. Als mensen hun schilderij willen vervangen, kunnen ze dat direct online regelen.
Zo werkt het
 
 
 
 
 
 
PinterestFacebookInstagramTwitter
 
Contact/Adverteren/Privacy
 
WONEN.nl
 
© 2020 - Wonen Media B.V.
 
Je ontvangt dit bericht omdat je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Je kunt je afmelden als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen.