Jouw wekelijkse interieur-update
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 MAAK VAN JE HUIS JOUW DROOMHUIS! Bekijk de webversie.
 
 
 
Geen kerststress
 
Heb jij je familie en vrienden uitgenodigd voor een kerstdiner? Dan heb je nog heel wat te regelen. Dan wil je dat je kersttafel er perfect uitziet! Sandra geeft je 3 handige tips
 
 
Blog
 
Ontdek Sandra's tips
 
Perfect gedekte kersttafel
 
Sandra: “Hapjes, drankjes en een lekker kerstmenu komen natuurlijk op de eerste plaats. Maar een perfect gedekte kersttafel hoort er natuurlijk ook bij. Ik ging op zoek naar mooie voorbeelden van gedekte kersttafels en decoratie-ideeën.”
 
Ontdek Sandra's tips
 
 
 
 
Blijkt uit onderzoek van Hornbach
 
Kunstkerstboom populairst
 
Maar liefst 45% van de Nederlanders plaatst dit jaar een kunstboom in huis. Daarmee wint hij het van de traditionele naaldboom (39%).
Blijkt uit onderzoek van Hornbach
 
 
Waar te koop?
 
Alternatief voor raamfolie
 
Squid: zelfklevende transparante raambekleding stof die van binnen naar buiten doorzichtig is, maar die overdag de inkijk van buiten belemmert.
Waar te koop?
 
 
Lees meer
 
Energierekening daalt
 
Bij huishoudens met een variabel energietarief daalt de energierekening met zo'n 2,5% . Dit komt gemiddeld neer op ongeveer € 70,-.
Lees meer
 
 
 
 
Thuis Getest
 
 
Wat vond Sandy?
 
Samsung POWERstick PRO steelstofzuiger review
 
Tester: Sandy
 
Met de POWERstick PRO maak je gemakkelijk alle hoeken van je huis schoon.
 
Wat vond Sandy?
 
 
 
 
 
Het alternatief voor een tv
 
Revolutie in tv-land
 
Optoma lanceert de 4K UHD ultra short throw laserprojector, waarin ook geluid en streaming video zijn geïntegreerd!
Het alternatief voor een tv
 
 
Meer zien?
 
Heerlijk genieten
 
Budgetvriendelijke tuinoase met een overvloed aan ruimte. Compact en multifunctioneel. Met vaste schuifdeur en achteraan een schuifraam.
Meer zien?
 
 
Ontdek de mogelijkheden
 
Luxe en warm
 
Het hele jaar buiten zitten? De Heatstrip is een fantastische manier om je overkapping of veranda te verwarmen. Ook onder parasols of zonneschermen.
Ontdek de mogelijkheden
 
 
 
 
 
 
PinterestFacebookInstagramTwitter
 
Contact/Adverteren/Privacy
 
WONEN.nl
© 2019 - Wonen Media B.V.
 
Je ontvangt dit bericht omdat je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Je kunt je afmelden als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen.