Jouw wekelijkse interieur-update
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 MAAK VAN JE HUIS JOUW DROOMHUIS! Bekijk de webversie.
 
 
 
Zo krijg je een industriële look
 
Robuuste items en onafgewerkte materialen zijn onderdeel van een typisch industriële woonstijl. Stoer is hierbij hét sleutelwoord. Maar hoe bereik je dat in jouw interieur? Wij geven je tips!
 
 
Blog
 
Wij geven je drie tips
 
Zo creëer je een industriële interieur look in huis
 
Guido: “Een industrieel interieur blijft een populaire woonstijl. Ook fan van een industriële interieur look in jouw huis, maar weet je niet dit aan te pakken?”
 
Wij geven je drie tips
 
 
 
 
Lees er meer over
 
Detremmerie Private Collection
 
Dit nieuwe ovale meubel van Detremmerie, genaamd Private Collection, heeft zowel de zijdes als een front dat gebogen is. Het kastwerk is volledig mat gelakt en leverbaar in alle Ral kleuren.
Lees er meer over
 
 
Ontdek de collectie
 
Haal de lente in je badkamer
 
Spring is de nieuwste badkamer-meubelcollectie van Riho. Een serie die dankzij de ruime keuze aan wastafels en diverse afmetingen in elke badkamer past.
Ontdek de collectie
 
 
Bekijk meer
 
Douchebak met strakke look
 
De nieuwe Kineline douchebakken van Kinedo® hebben een moderne en strakke look met opvallende accenten. Voor een unieke uitstraling aan je doucheruimte.
Bekijk meer
 
 
 
 
Thuis Getest
 
 
Lees het in de review
 
Nuki Smart Lock pakket review
 
Tester: Marc
 
Een Smart Lock; hoe werkt dat nou? Wij lieten een compleet pakket van Nuki testen.
 
Lees het in de review
 
 
 
 
 
Zij verkopen onder meer COREtec® vloeren
 
Kwalitatieve en hoogstaande producten
 
Een mooi, nieuw pand met een ruim assortiment aan kwalitatieve en hoogstaande producten in vloeren. Dit is het uithangbord van Cibo vloeren in Breda.
Zij verkopen onder meer COREtec® vloeren
 
 
Lees hier meer
 
Duurzaam verwarmen
 
Hoe gaat de energietransitie eruit zien? Het is een vraag die velen bezighoudt. Intergas Verwarming legt uit wat volgens hen de mogelijkheden zijn.
Lees hier meer
 
 
Ontdek er alles over
 
Kleur van het jaar
 
Na alle lockdowns en beperkingen zijn we er meer dan ooit aan toe en dat zien we terug in de interieurtrends. Histor komt dan ook met een elegante, praktische en veelzijdige Kleur van het Jaar: Olive Sprig.
Ontdek er alles over
 
 
 
 
 
 
PinterestFacebookInstagramTwitter
 
Contact/Adverteren/Privacy
 
WONEN.nl
 
© 2021 - Wonen Media B.V.
 
Je ontvangt dit bericht omdat je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Je kunt je afmelden als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen.