Jouw wekelijkse interieur-update
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 MAAK VAN JE HUIS JOUW DROOMHUIS! Bekijk de webversie.
 
 
 
Overdekte fietsenstalling in de tuin
 
Nederland is natuurlijk een fietsland bij uitstek. Grote kans dat jij er ook een paar hebt staan thuis. Dan wil je natuurlijk ze netjes kunnen overdekt stallen, zodat ze niet vies worden of gaan roesten. Wij vonden 10 superleuke voorbeelden.
 
 
Blog
 
Check ze alle 10
 
10x de leukste fietsenstalling voor jouw tuin
 
Guido: “Je wilt je fiets netjes kunnen stallen in je tuin. Zo blijven ze mooi! Wij zochten de leukste ideeën voor een fietsenrek. We vonden oplossingen voor zowel de voor- als achtertuin!”
 
Check ze alle 10
 
 
 
 
Zo werkt het
 
PlasmaMade Air Cleaner
 
De PlasmaMade Air Cleaner is erg effectief tegen aerosolen, huisstofmijt, bacteriën, pollen en stof.
Zo werkt het
 
 
Lees meer
 
WOCA Onderhoudsgel
 
Onderhoudsgel is geschikt voor het onderhoud van alle geoliede houtoppervlakken. Het zorgt voor een water- en vuilafstotende laag en verbetert ook de afwerking.
Lees meer
 
 
Zo doe je dat
 
Heerlijk warm in je badkamer
 
Met een radiator op de juiste plaats in jouw badkamer is het altijd aangenaam vertoeven. Maar hoe kies je nu precies de ideale radiator voor jouw badkamer?
Zo doe je dat
 
 
 
 
Best Bekeken
 
 
Let op
1. Borrelt de afvoer
 
Let op
 
 
De 10 allerleukste
2. Krabpalen
 
De 10 allerleukste
 
 
Zo verwijder je hem
3. Schroef dolgedraaid?
 
Zo verwijder je hem
 
 
 
 
 
Bekijk meer
 
Kermi Xena 2.0
 
Iedereen die van minimalistisch design houdt, kiest voor de XENA 2.0. Eenvoud door opening in het glas als greep en strakke gladde glasranden door het ontbreken van afdichtingen.
Bekijk meer
 
 
Meer voordelen?
 
Douchewc: superhygiënisch en meer
 
Een douchewc heeft verschillende voordelen boven de traditionele wc. De douchewc reinigt je billen namelijk met water. En water is verfrissend, hygiënisch, reinigend en bijzonder comfortabel.
Meer voordelen?
 
 
Franke introduceert een nieuwe spoelbakkenserie
 
Franke Mythos spoelbak
 
De spoelbak is een onderschat en tegelijkertijd veel gebruikt onderdeel van de keuken. Wil je een minimalistische blikvanger in je keuken met veel gebruiksgemak?
Franke introduceert een nieuwe spoelbakkenserie
 
 
 
 
 
 
PinterestFacebookInstagramTwitter
 
Contact/Adverteren/Privacy
 
WONEN.nl
 
© 2021 - Wonen Media B.V.
 
Je ontvangt dit bericht omdat je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Je kunt je afmelden als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen.