Jouw wekelijkse interieur-update
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 MAAK VAN JE HUIS JOUW DROOMHUIS! Bekijk de webversie.
 
 
 
Multifunctioneel
 
Baking soda is multifunctioneel; je kunt het voor zoveel dingen in huis gebruiken. Daarnaast is het nog duurzaam ook! Benieuwd wat je er allemaal mee kunt doen? Ontdek deze 10 tips.
 
 
Blog
 
Ontdek ze allemaal
 
Dit doe je met baking soda
 
Guido van Loon: “Leg bijvoorbeeld een open pak baking soda achter in de koelkast en je zult zien dat geurtjes geneutraliseerd worden. Benieuwd naar de andere 9 tips?”
 
Ontdek ze allemaal
 
 
 
 
Meer weten?
 
Bakoven voor pizza en brood
 
Het nieuwste STEEL fornuis is voorzien van drie multifunctionele ovens, waarmee je met het grootste gemak, de lekkerste gerechten creëert. Zo is dit het enige fornuis met een echte pizza/brood bakoven!
Meer weten?
 
 
Ontdek er alles over
 
Complete rvs-keuken
 
RVS zorgt voor een unieke en moderne sfeer. Daarom geven ze bij Merito graag advies over de aanschaf van complete rvs-keukens.
Ontdek er alles over
 
 
Dé grootste PTMD store van Europa
 
FIRA Wonen
 
Sfeer proeven, inspiratie opdoen, meubels ervaren én professioneel advies van een ervaren interieuradviseur; je vindt het allemaal bij FIRA Wonen.
Dé grootste PTMD store van Europa
 
 
 
 
Thuis Getest
 
 
Ontdek de review
 
Blueair luchtreiniger review
 
Tester: Rob
 
Om onder andere hoofdpijn, vermoeidheid en allergieën te voorkomen, kan een luchtreiniger uitkomst bieden. Wij lieten deze Blueair 480i testen.
 
Ontdek de review
 
 
 
 
 
Bekijk meer voorbeelden
 
Laufen: Ilbagnoallesi one
 
ILBAGNOALESSI One is een schitterend stukje badkamerdesign dat wordt gekenmerkt door een tijdloze vorm, sprankelende fantasie en een vleugje excentriciteit.
Bekijk meer voorbeelden
 
 
Lees meer
 
Vrijstaande wijnklimaatkast
 
Ongeacht het soort wijn dat je wilt opslaan kun je bij de vrijstaande modellen van Dunavox zeker een passend model vinden.
Lees meer
 
 
Zo werkt het
 
Gepersonaliseerde matras
 
Ergosleep® is er in geslaagd de unieke ondersteuning van elke slaper nog verder te perfectioneren door ook de matrasopbouw te personaliseren.
Zo werkt het
 
 
 
 
 
 
PinterestFacebookInstagramTwitter
 
Contact/Adverteren/Privacy
 
WONEN.nl
 
© 2021 - Wonen Media B.V.
 
Je ontvangt dit bericht omdat je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Je kunt je afmelden als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen.