Jouw wekelijkse interieur-update
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 MAAK VAN JE HUIS JOUW DROOMHUIS! Bekijk de webversie.
 
 
 
Wespennest
 
Heb je een wespennest gezien in of om je huis? Dan moet je in actie komen, je wilt er zo snel mogelijk vanaf. Hoe doe je dat? Wij geven je een aantal tips.
 
 
Blog
 
Hier moet je rekening mee houden
 
Wespennest gezien?
 
Guido: “Het is voor veel mensen een echt schrikbeeld: een wespennest in of om je huis. Behalve dat het akelig is, zorgt het ook voor flink wat overlast. Maar wat kun je doen? Wil je het nest zelf proberen te verwijderen.”
 
Hier moet je rekening mee houden
 
 
 
 
Dé slimme ventilatieoplossing
 
Renson Waves
 
Heeft je woning geen ventilatiesysteem? Of is de bestaande ventilatie stuk, of niet efficiënt genoeg? Renson Waves is dé oplossing.
Dé slimme ventilatieoplossing
 
 
Mix & match
 
CORETEC® Floors
 
Bij COREtec® Floors heb je keuze uit meer dan 200 decoren met natuurlijk ogende houtstructuren en realistische tegels. Daarnaast creëer je je eigen stijl met tal van legpatronen.
Mix & match
 
 
Ontdek de mogelijkheden
 
Tegels voor je tuin
 
Cementtegels is één van de tegelsoorten die je tuin een volledige make-over kunnen geven. De vrolijke kleuren en patronen lenen zich perfect voor een unieke look.
Ontdek de mogelijkheden
 
 
 
 
Thuis Getest
 
 
Lees het in de review
 
Honeywell aircooler review
 
Tester: Jos
 
Honeywell aircooler ES800: hoe werkt het en is het ook echt effectief?
 
Lees het in de review
 
 
 
 
 
Alles over deze actie
 
Gratis glasbehandeling Twinseal
 
Tijdens de Baden+ zomeractie krijg je bij aankoop van een HSK douchedeur, inloopdouche of hoekopstelling een gratis TwinSeal behandeling t.w.v. maximaal € 437,-!
Alles over deze actie
 
 
Hiermee krijg je dat
 
Plafond zonder schimmel of condens
 
Lekker in bad met een drankje, sfeerverlichting en muziekje op de achtergrond… en dat in een badkamer zónder condensvorming of schimmel.
Hiermee krijg je dat
 
 
Ontdek er alles over
 
Keramische wastafel
 
Deze wastafels uit de Nuance-serie van Thebalux zijn verkrijgbaar in vele trendy kleuren en leverbaar in 80 en 100 breedte.
Ontdek er alles over
 
 
 
 
 
 
PinterestFacebookInstagramTwitter
 
Contact/Adverteren/Privacy
 
WONEN.nl
 
© 2021 - Wonen Media B.V.
 
Je ontvangt dit bericht omdat je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Je kunt je afmelden als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen.