Jouw wekelijkse interieur-update
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 20 JAAR INSPIRATIE VOOR VERBOUWEN & INRICHTEN Bekijk de webversie.
 
 
 
De wondere wereld van schoonmaakazijn
 
Iedereen zou schoonmaakazijn in huis moeten hebben, want het is een fantastisch schoonmaakmiddel, milieuvriendelijk én goedkoop. Benieuwd wat je er daadwerkelijk allemaal mee kunt. Lees snel onze 15 tips!
 
 
Blog
 
Dit kun je met schoonmaakazijn: 15 tips
 
Een schoon huis en geld besparen
 
Sandra: “Schoonmaakazijn is biologisch afbreekbaar. En wist je dat je het ook kunt gebruiken als wasverzachter en ongediertebestrijder. Met schoonmaakazijn kan je werkelijk waar alles. En het leukste ervan is, dat het bijna niets kost!”
 
Dit kun je met schoonmaakazijn: 15 tips
 
 
 
 
Bekijk het resultaat
 
Tuinkamer als tropische binnentuin
 
Metalura heeft bij familie Van Veen een Excellent tuinkamer met glazen wanden in een hangend draai-/schuifsysteem geplaatst.
Bekijk het resultaat
 
 
En nog betaalbaar ook
 
Vijf slimme oplossingen
 
Apparaten op afstand kunnen bedienen, ze koppelen aan je Google Home én zien wat het energieverbruik is. Dat kan eenvoudig en voordelig met Nedis SmartLife!
En nog betaalbaar ook
 
 
Zo werkt het
 
Overkapping voor jacuzzi
 
Om een jacuzzi te overdekken is een hoge overkapping zoals een spa dome ideaal. Hierdoor blijft het water schoon en de warmte binnen.
Zo werkt het
 
 
 
 
Thuis Getest
 
 
Dit vond Arold ervan
 
3 in 1 multigrill review
 
Tester: Arold
 
Vlees, groenten, vis, tosti’s én wafels bereiden op een multigrill.
 
Dit vond Arold ervan
 
 
 
 
 
PinterestFacebookInstagramTwitter
 
Contact/Adverteren/Privacy
 
WONEN.nl
 
© 2020 - Wonen Media B.V.
 
Je ontvangt dit bericht omdat je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Je kunt je afmelden als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen.