Jouw wekelijkse interieur-update
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 MAAK VAN JE HUIS JOUW DROOMHUIS! Bekijk de webversie.
 
 
 
 
 
Lees snel verder
 
Tuinmeubilair; de keuze is reuze!
 
En zoals bij zovele zaken geldt ook hier; vaak is goedkoop duurkoop. Het aanbod aan tuinmeubelen heeft de afgelopen jaren daadwerkelijk een vlucht genomen. Vroeger was de klassieke tuinset van wit plastic die je bij ieder huis aantrof de norm, maar vandaag de dag is dat wel anders.
 
Lees snel verder
 
 
 
 
Bekijk de opties
 
Een nieuw dakraam van FAKRO, met gemak
 
Wil je een nieuw dakraam laten plaatsen of een oud exemplaar vervangen? FAKRO heeft oplossingen voor ieder hellend of plat dak. En de FAKRO Montagedienst helpt je van keuze tot installatie!
Bekijk de opties
 
 
 
Meer weten
 
Impressie - Modern landhuis op de Veluwe
 
Een impressie geeft een realistisch beeld van uw villa en komt de schets tot leven. Binnenkort starten we met de bouw van deze moderne villa!
Meer weten
 
 
 
Meer info
 
De Intergas Xtend hybride warmtepomp
 
De Intergas Xtend is een combinatie van een lucht/water warmtepomp, een binnenunit en hoog rendement cv-ketel. Vraag ernaar bij je installateur
Meer info
 
 
 
Lees verder
 
Nina Stassen van Rob Stassen Woninginrichting - aan het woord :
 
Hoe ik onze woninginrichtingszaak zou omschrijven ?   Een derde generatie familie bedrijf, Passie en gedrevenheid, Innoverend.Hoge kwaliteit standaard, Eigen vakmensen.
Lees verder
 
 
 
Bestel nu
 
Nature® Spandraadsysteem voor klimplanten
 
Sterke uitvoering; geschikt voor alle soorten klimplanten.
Bestel nu
 
 
 
Review
 
 
Lees de review
 
EasyPrune Accutuinschaar review
 
Tester: Sunny
 
Takken doorknippen wordt nog gemakkelijker met de EasyPrune Accutuinschaar van Bosch. Hier lees je een uitgebreide review over de tuinschaar!
 
Lees de review
 
 
 
 
 
Bekijk hier de serie
 
Nieuw! Hotbath kranenserie ACE.
 
Ontdek Hotbath's nieuwste kranenserie ACE. Een serie vol elegante meesterwerken met twee prachtige nieuwe finishes in geborsteld zwart PVD en gepolijst zwart PVD. Bekijk hier de serie.
Bekijk hier de serie
 
 
 
Bekijk deze mooie oplossing
 
Nieuwe favoriet voor het balkon
 
Subtiele klemzonwering brengt elan in de buitenruimte
Bekijk deze mooie oplossing
 
 
 
Bekijk de trends
 
De 5 badkamertrends van 2024
 
Vloeiende vormen, kleurexplosies en chique ribbels? Of toch liever Scandinavisch Zen of losgaan met de kleur groen? De badkamertrends voor 2024 hebben veel te bieden.
Bekijk de trends
 
 
 
Bekijk de keukenbladen
 
Duurzame materialen voor je keukenblad
 
Duurzaam wonen wordt steeds belangrijker, en ook in de keuken kun je kiezen voor duurzame opties. Dekker Zevenhuizen speelt continu in op de ontwikkeling van duurzame materialen
Bekijk de keukenbladen
 
 
 
PinterestFacebookInstagramTwitter
 
Contact/Adverteren/Privacy
 
WONEN.nl
 
© 2024 - Wonen Media B.V.
 
Je ontvangt dit bericht omdat je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Je kunt je afmelden als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen.