Jouw wekelijkse interieur-update
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 MAAK VAN JE HUIS JOUW DROOMHUIS! Bekijk de webversie.
 
 
 
 
 
Lees er alles over
 
Van goede bodem; Deze opties zijn er voor de tuin! Van kunstgras tot sierbestrating.
 
Wanneer je een nieuw huis koopt, ben je vaak zeer gefocust op de binnenkant en de inrichting ervan. Dit is heel logisch, binnenshuis is immers de plek waar je het meeste gaat zijn.
 
Lees er alles over
 
 
 
 
Lees hier meer:
 
Harol lanceert Coolscreen Solar
 
Op een duurzame manier je woning koelen? Kies dan voor de nieuwste Coolscreen Solar van Harol. Met deze stijlvolle Coolscreen van Harol regel je in een handomdraai de hoeveelheid zonlicht in huis én zorg je ervoor dat je woning op warmere dagen lekker koel blijft. Bijkomend voordeel: de Coolscreen Solar werkt volledig op zonne-energie. Functioneel, stijlvol én duurzaam dus!
Lees hier meer:
 
 
 
Meer weten ?
 
Maak je huis waardevoller door effectieve isolatie
 
Als huizenbezitter zoek je continu naar manieren om de waarde van je huis te verbeteren. Nu energie een van de grote thema’s van dit moment is, wordt het tijd om ook te kijken naar de beste opties voor isolatie. Spuitschuimisolatie is een waardevolle investering.
Meer weten ?
 
 
 
Bekijk het artikel
 
Design up/down gevel armatuur
 
Een subtiel vormgegeven design up/down light gevel armatuur met een sfeervol lichtspreiding over de gevel
Bekijk het artikel
 
 
 
Lees de hele tip
 
Tips voor het inrichten van jouw bijkeuken
 
Ontdek veelzijdige bijkeukeninrichtingstips, inclusief slimme oplossingen zoals wasmachinekasten en verhogers, om je ruimte optimaal te benutten en te organiseren.
Lees de hele tip
 
 
 
Review
 
 
Bekijk de review
 
Ultenic TS1 Robotstofzuiger review
 
Tester: Martijn de Brink
 
Ultenic TS1 Robotstofzuiger met dweilfunctie, DualSpinPower Wiping 3000PA Sterke Zuigkracht Robotstofzuiger, Afstandsbediening
 
Bekijk de review
 
 
 
 
 
Wil je alles weten over LUXboX?
 
LUXboX als enige bedrijf KOMO gecertificeerd!
 
Dat is eigenlijk best wel heel bijzonder! De plaatsing van dakserres valt onder het Bouwbesluit, waarin dakkapel en dakserre onder dezelfde regels vallen. In het Bouwbesluit staan voorschriften voor de bouw over veiligheid, gezondheid, bruikbaarheid, energiezuinigheid en milieu.
Wil je alles weten over LUXboX?
 
 
 
Bekijk deze mooie keuken
 
Innovatief design in goud licht
 
We zijn in hartje Nederland, niet ver van Delft, Leiden en Den Haag. Het landschap wordt doorkruist door zilver glinsterende slootjes en een stralend blauwe lucht.
Bekijk deze mooie keuken
 
 
 
Lees snel verder
 
Nuki herdefinieert Remote Access: Smart Lock pionier maakt voor het eerst toegang op afstand mogelijk
 
Als marktleider in slimme toegangsoplossingen maakt Nuki Remote Access eenvoudig. Beide Smart Locks van de vierde generatie bedienbaar op afstand via Thread.
Lees snel verder
 
 
 
Ook genietwen van het buitenleven
 
Met Amani tilt Renson buitenleven naar een hoger niveau
 
Als jouw unieke buitenruimte geeft Amani je de gemoedsrust waar je naar op zoek was. Geniet met volle teugen van harmonieus buitenleven.
Ook genietwen van het buitenleven
 
 
 
PinterestFacebookInstagramTwitter
 
Contact/Adverteren/Privacy
 
WONEN.nl
 
© 2024 - Wonen Media B.V.
 
Je ontvangt dit bericht omdat je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Je kunt je afmelden als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen.