Jouw wekelijkse interieur-update
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 MAAK VAN JE HUIS JOUW DROOMHUIS! Bekijk de webversie.
 
 
 
Soorten zonwering
 
Het mooie weer komt er weer aan en de zon begint steeds meer te schijnen in ons kikkerlandje. Heerlijk maar soms wil je dan ook in de schaduw kunnen vertoeven. Welke zonwering past dan het beste jij jouw huis?
 
 
Blog
 
Welke zonwering past bij jou?
 
Lekker in de schaduw
 
Guido: “Je kunt kiezen voor een zonnescherm maar ook een overkapping of zelfs een heuse veranda behoort tot de mogelijkheden. Wat is er bij jou mogelijk en waar let je op?”
 
Welke zonwering past bij jou?
 
 
 
 
Ontdek alle mogelijkheden
 
Schaduwdoek
 
Een schaduwdoek is ideaal om de zomer koel, goed beschermd en in stijl door te brengen! Wanneer je op zoek bent naar bescherming tegen de zon, verkoeling én de uitstraling van pure luxe in je tuin dan zit je bij ZONZ sunsails goed.
Ontdek alle mogelijkheden
 
 
Geniet maximaal van je tuin met Harol
 
Al in het voorjaar genieten van je tuin
 
Het liefst zitten we elke dag in onze tuin. Maar wat doen we met die koude avonden en af en toe een voorjaarsbuitje? Met een terrasoverkapping geniet jij ook in het voorjaar van het buitenleven.
Geniet maximaal van je tuin met Harol
 
 
Lees er meer over
 
Fraai lichteffect over gevel
 
De achterzijde van deze armaturen is de ledunit gemonteerd. Deze schijnt het licht direct tegen de muur. Hierdoor creëer je een fraai lichtschijnsel over de muur zonder dat je een hinderlijk lichtbron ziet.
Lees er meer over
 
 
 
 
Review
 
 
Arold testte hem voor ons
 
Eufy Video Doorbell Dual review
 
Tester: Arold
 
eufy Video Doorbell Dual: de eerste deurbel met twee camera’s.
 
Arold testte hem voor ons
 
 
 
 
 
Ontdek er meer over
 
Plantzakken
 
Voor wie een bescheiden tuin of balkon heeft zijn deze nieuwe, hippe plantzakken ideaal. De Nature® plantzakken, verkrijgbaar in beige en antraciet, zijn speciaal voor het kweken van knolgewassen, kruiden en aardappelen.
Ontdek er meer over
 
 
Meer weten?
 
COREtec® Essentials
 
COREtec onderscheidt zich door zijn ruime keuze aan authentieke en natuurlijke decoren, unieke samenstelling en opbouw en uitzonderlijk comfort. COREtec vloeren zijn verkrijgbaar in 3 waterbestendige kwaliteiten met slijtvaste toplagen én een geïntegreerde onderlaag in kurk.
Meer weten?
 
 
Ontdek er alles over
 
Detremmerie Private Collection
 
Dit nieuwe ovale meubel, genaamd Private Collection, heeft zowel de zijdes als een front dat gebogen is. Het kastwerk is volledig mat gelakt en leverbaar in alle Ral kleuren.
Ontdek er alles over
 
 
 
 
Best Bekeken
 
 
Zo verwijder je hem
1. Schroef dolgedraaid?
 
Zo verwijder je hem
 
 
Voor in jouw tuin
2. 10x de leukste fietsenstalling
 
Voor in jouw tuin
 
 
Cub Cadet
3. E-tuinieren trend
 
Cub Cadet
 
 
 
 
 
Lees er meer over
 
Pure douchevrijheid met de NICA
 
De NICA douche-opstelling van Kermi zorgt voor absolute glas-transparantie. De unieke schuifdeur is nu verkrijgbaar zonder muur-profiel en voorzien van de onderscheiden betrouwbare NICA schuifdeur-comfort.
Lees er meer over
 
 
Ontdek er alles over
 
15% korting op nieuwste collectie vloertegels Nibo Stone
 
Koop jij tussen 15 april en 1 mei jouw droomvloer, dan kun je gebruikmaken van de waanzinnige Package Deal die Nibo Stone dan heeft.
Ontdek er alles over
 
 
Hoe werkt het?
 
Versterken van je immuunsysteem
 
Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat je met de Sunshower® het hele jaar door je vitamine D op peil kunt houden.
Hoe werkt het?
 
 
 
 
Review
 
 
Wij lieten hem reviewen
 
Sony X95J review
 
Tester: Rob1975
 
De Sony X95J is één van de premium modellen van de BRAVIA XR Serie en wordt aangedreven met cognitieve intelligentie door de Cognitive Processor XR.
 
Wij lieten hem reviewen
 
 
 
 
 
Dit kun je er doen
 
Breng een bezoek aan het Gira Experience Center
 
Het eerste Gira Experience Center ter wereld biedt in Veenendaal een unieke kans om de diverse mogelijkheden van innovatieve domotica in actie te ervaren.
Dit kun je er doen
 
 
Meer over dit project
 
Klimaatbeheersing in karakteristieke woning in Kralingen
 
Een prachtig woonhuis van omstreeks 1900 in de Rotterdamse wijk Kralingen werd geheel in stijl gerenoveerd. Bij een dergelijk traject worden veel belangrijke keuzes gemaakt. Ook de keuze voor een nieuw duurzaam verwarmingssysteem nam de eigenaresse van het statige pand serieus.
Meer over dit project
 
 
Lees meer
 
Traplift voor trap met bocht(en)
 
Handicare heeft het ruimste assortiment aan trapliften voor trappen met bochten. Voor elke trap met bocht heeft Handicare een oplossing.
Lees meer
 
 
 
 
 
 
PinterestFacebookInstagramTwitter
 
Contact/Adverteren/Privacy
 
WONEN.nl
 
© 2022 - Wonen Media B.V.
 
Je ontvangt dit bericht omdat je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Je kunt je afmelden als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen.