Jouw wekelijkse interieur-update
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 MAAK VAN JE HUIS JOUW DROOMHUIS! Bekijk de webversie.
 
 
 
Zo schilder jij het beste jouw muur
 
Voor elke muur komt er wel een moment dat het weer geschilderd moet worden. Maar hoe kan je dit nou het beste aanpakken en welke verf is nou het meest geschikt voor de muur die geschilderd moet worden? Wij geven je tips.
 
 
Blog
 
Welke verf is het meest geschikt
 
Je muur écht goed verven
 
Guido : “Muurverf, houtverf, lakverf of latex verf: er zijn zoveel verschillende soorten verf. Het is dus ook niet gek dat je soms niet goed weet welke soort je het beste voor jouw muur kunt gebruiken. Wij geven je een overzicht.”
 
Welke verf is het meest geschikt
 
 
 
 
Zo werkt het
 
Gebruikte vloeren een tweede leven
 
COREtec® Floors is de eerste fabrikant die gebruikte vloeren een tweede leven gaat geven. Binnenkort komt er een platform waar de ‘nearly new COREtec® ’-vloeren worden aangeboden.
Zo werkt het
 
 
Ontdek er meer over
 
Schaduwdoek ZONZ Sunsails
 
Met een schaduwdoek van ZONZ sunsails creëer je gemakkelijk een fijne schaduwplek en kun je optimaal genieten van het heerlijke buitenleven!
Ontdek er meer over
 
 
Zo doe je dat
 
Zelf 10 liter potgrond maken
 
Maak nu zelf eenvoudig en snel je 10 liter potgrond met deze grote zwel blokken. Alleen water toevoegen is voldoende.
Zo doe je dat
 
 
 
 
Thuis Getest
 
 
Lees Marcs hele review
 
Samsung Air Purifier review
 
Tester: Marc
 
'De waardes die op de display stond waren zo alarmerend dat ik dacht dat ik beter het huis kon verlaten. Na 10 minuten werd het iets beter, maar nog steeds niet erg goed...'
 
Lees Marcs hele review
 
 
 
 
 
Lees meer
 
Vernieuwde website Detremmerie online
 
De nieuwe website geeft nu meer dan ooit een compleet beeld van alle badkamercollecties, en ze hebben van nog meer producten foto’s tot in detail gemaakt.
Lees meer
 
 
Lees verder
 
Vijf interieurtips voor jouw toiletruimte
 
Tegenwoordig willen steeds meer mensen dat de toiletruimte dezelfde styling heeft als de badkamer. Benieuwd naar LoooX interieurtips?
Lees verder
 
 
Ontdek alle mogelijkheden
 
Strak en minimalistisch design
 
Als je van minimalistisch design houdt, kies je voor de Kermi XENA 2.0. Eenvoud door opening in het glas als greep en strakke gladde glasranden door het ontbreken van afdichtingen.
Ontdek alle mogelijkheden
 
 
 
 
Best Bekeken
 
 
Perfect stadszwembad
1. Urban Pool
 
Perfect stadszwembad
 
 
Zelf je stoel stofferen
2. DIY
 
Zelf je stoel stofferen
 
 
Dit kost het
3. Prefab kelder
 
Dit kost het
 
 
 
 
 
Dit zijn de mogelijkheden
 
Smart Design douchewanden
 
Met de Smart Design douchewanden van Kinedo® creëer je snel en héél makkelijk een prachtige douche, helemaal naar jouw smaak.
Dit zijn de mogelijkheden
 
 
Lees verder
 
Primabad Dawn
 
Het wastafelblad van de Dawn zorgt voor ongekend gebruikersgemak door de zeer ruime en diepe waskom. De dunne en fijne bladlijn van 1,3 cm. dikte geven een stijlvol en modern aanzicht.
Lees verder
 
 
Ontdek hun hele verhaal
 
De JEE-O Original serie
 
Het verhaal van JEE-O is begonnen bij dit eerste model; de original douche 01. Een uniek design waarbij de ring verrassend genoeg functioneert als bediening.
Ontdek hun hele verhaal
 
 
 
 
Thuis Getest
 
 
Ontdek Oscars review
 
Ring Alarm beveiligingsset review
 
Tester: Oscar
 
Met deze Ring Alarm beveiligingsset beveilig je je huis van binnenuit.
 
Ontdek Oscars review
 
 
 
 
 
Meer voorbeelden
 
Elektrische designradiator
 
Vanwege z’n slanke voorkomen is deze Dansani handdoekradiator niet alleen een sieraad voor in je badkamer of keuken maar ook makkelijk in te plannen omdat er maar weinig ruimte voor nodig is.
Meer voorbeelden
 
 
Lees het hele verhaal
 
Interieurarchitect kiest Olivari deurbeslag
 
Voor haar eigen woning koos Annemieke Slaats, eigenaar van Slaats Interieurarchitecten, voor deurbeslag van Olivari. Verder werden de onzichtbare scharnieren en magneetsloten van Intersteel toegepast.
Lees het hele verhaal
 
 
Ontdek de virtuele tour
 
Virtueel Gira Experience Center
 
Het Gira Experience Center in Veenendaal opende in september 2019 haar deuren. Vanaf nu is het mogelijk om dit Experience Center virtueel te bezoeken.
Ontdek de virtuele tour
 
 
 
 
 
 
PinterestFacebookInstagramTwitter
 
Contact/Adverteren/Privacy
 
WONEN.nl
 
© 2021 - Wonen Media B.V.
 
Je ontvangt dit bericht omdat je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Je kunt je afmelden als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen.