Planets

Welkom in het CooLoo heelal, het toonbeeld voor de circulaire gedachte van CooLoo. Hier vind je de de Planet zitballen en sierkussens.

Deze ergonomisch gerecyclede zitballen en sierkussenlaat je werken in een enorm comfortabele en sportieve zithouding. Zeer geschikt voor een zittend beroep, maar ook te gebruiken bij oefeningen of als design stuk in uw woonruimte. Daarnaast is deze zitbal weerbestendig en waterdicht waardoor dus ook geschikt voor buiten gebruik. De opblaasbare bal is afgewerkt met 100% gerecycled kurk,  leer of linoleum. Het kurk wordt gemaakt van oude kurken van wijnflessen, deze worden fijn gemalen en bekleed op de Planet. Ditzelfde gebeurt met het leer. Door het gebruik van kurk is het bestendig tegen wijn en koffievlekken, alsmede insecten en algen werend. De zitbal kan gebruikt worden als werkplek in de woonkamer of buiten op het terras. 

Kijk de webshop voor meer informatie of kijk op Bol.com.

Handig om te weten:

Let op, de objecten zijn gemaakt van afvalmaterialen. Hierdoor kunnen er lichte kleurverschillen optreden. Dit maakt elk product uniek. Door het gebruik van natuurlijke materialen kan de afwerking licht bleken door veelvuldig contact met zonlicht.

Profielfoto van CooLoo
CooLoo
Energiestraat 11B, 5961PT Horst