Planets

Welkom in het CooLoo heelal, het toonbeeld voor de circulaire gedachte van CooLoo. Hier vind je de de Planet zitballen en sierkussens.

Deze ergonomisch gerecyclede zitballen en sierkussenlaat je werken in een enorm comfortabele en sportieve zithouding. Zeer geschikt voor een zittend beroep, maar ook te gebruiken bij oefeningen of als design stuk in uw woonruimte. Daarnaast is deze zitbal weerbestendig en waterdicht waardoor dus ook geschikt voor buiten gebruik. Het opblaasbare gerecycled pvc is afgewerkt met 100% gerecycled kurk of leer. Het kurk wordt gemaakt van oude kurken van wijnflessen, deze worden fijn gemalen en bekleed op de Planet. Ditzelfde gebeurt met het leer. Door het gebruik van kurk is het bestendig tegen wijn en koffievlekken, alsmede insecten en algen werend. De zitbal kan gebruikt worden als werkplek in de woonkamer of buiten op het terras. 

Kijk op onze webshop voor meer informatie 
https://cooloo.nl/nl/planets-products/ 

Handig om te weten:

De zitballen zijn makkelijk op te pompen met een fietspomp of een luchtbedpompje. Je kunt een pomp als optie erbij bestellen, in onze circulaire gedachten vinden wij dit niet de beste optie.

Let op, de objecten zijn gemaakt van afvalmaterialen. Hierdoor kunnen er lichte kleurverschillen optreden. Dit maakt elk product uniek. Door het gebruik van natuurlijke materialen kan de afwerking licht bleken door veelvuldig contact met zonlicht.