Partner

FurnLAB

FurnLAB (Furniture Laboratory) is ontstaan uit het idee dat design toegankelijk moet zijn voor iedereen. FurnLAB werkt samen met eigen designers om zo meubels te ontwerpen tegen een betaalbare prijs. FurnLAB is constant op zoek naar nieuwe trends, materialen en ontwerpen.

Daarnaast zoeken ze ook constant naar nieuwe manieren de producten betaalbaar te houden zonder dat de kwaliteit of het milieu hier schade van ondervind. Eindelijk hoeft de consument niet meer maandenlang op droog brood en water te leven om een stoel te betalen!

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht furnlab.nl

Loungebed Lazy BILL

Het BILL&ME Loungebed is een rechthoekig lounge kussen, waarop u heerlijk kunt liggen of zitten.

Specificaties

MATERIAAL

Materiaal 100 % Polyester
Vulling EPS parels

AFMETINGEN

Totale lengte 180 cm
Totale breedte 65 cm
Volume vulling 400 liter
Gewicht 4 kg

ANDERE KENMERKEN

Maximum ondersteunend gewicht 120 kg
UV Bestendig Ja
Water & vuilafstoting Ja
Gemakkelijk te reinigen Ja
Scheur vast Ja
Gemakkelijk te vullen Ja

Details

Het BILL&ME Loungebed is een rechthoekig lounge kussen, waarop u heerlijk kunt liggen of zitten. U kunt op vele plaatsen in en rondom uw huis zowel zittend of liggend heerlijk tot rust komen. Ook geschikt om mee te nemen, lekker chillen in een parkje of relax op het strand liggen, het BILL&ME loungebed is een goede vervangen voor een ligbed. Waar je hem ook gebruikt, op deze loungebedden is het altijd ontspannen.Dit loungekussen is in verschillende trendy kleuren verkrijgbaar.

Meer lezen over
'Loungebed Lazy BILL'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.