Winia boekenkast

Een boekenkast op maat geeft je meer mogelijkheden om je boeken in te delen. Bijvoorbeeld deze Winia boekenkast.

Winia boekenkast

Van wand tot wand, van vloer tot plafond; het maakt niet uit hoe hoog of breed de beschikbare ruimte is. Winia besteedt steeds meer aandacht aan de leefomgeving. Met stijlvolle meubelen, mooie kleurcombinaties en accessoires creëert iedereen zijn eigen persoonlijke sfeer.

Met deze boekenkast, is de boekenkast niet langer een noodzakelijke doorn in het oog, maar juist een verrijking voor je interieur.

Winia biedt kwaliteit en een groot assortiment voor iedere ruimte in huis. Hetkleurenpalet is verbazingwekkend groot. Uiteraard zijn er veel wittinten, maar bijv. ook de kleur grijs is veelvuldig vertegenwoordigd. Daarnaast is er nog een ruime keuze aan prachtige luxe houtdessins. Dit kunnen moderne vergrijsde houtkleuren zijn, maar ook warm eiken of cederhout passen in het huidige woonbeeld.

Meer van Winia Bekijk alle

Kasten op maat gemaakt

Voor iedere ruimte, iedere woning en iedere stijl hebben wij de perfecte kastenwand. Ook onder trappen, moeilijke nisjes en lastige hoeken bieden wij ongekende mogelijkheden. Omdat alles helemaal op maat gemaakt wordt, kunt u eindeloos combineren totdat het gewenste eindresultaat is bereikt. Er is altijd een passende oplossing.Dat een dergelijke wand niet alleen praktisch en gebruiksvriendelijk kan zijn, maar ook mooi vormgegeven bewijzen onze creatieve en vernieuwende kastideeën. Onze (inloop)kasten, schuif- en vouwdeuren tonen een andere en bijzondere manier van opbergen

Winia