Vaketagère-boekenkast

SPECIALE AANBIEDING:

DE NEW YORK VAKETAGÈRE - BOEKENKAST

 

NIEUW DESIGN

HOOGWAARDIGE MELAMINE KWALITEIT

DIVERSE KLEUREN

 

Opties:

156 cm breed bij 172 cm hoog bij 25 diep: 499 euro

170 cm breed bij 209 cm hoog bij 25 diep: 575 euro

WAT DIT MEUBEL UNIEK MAAKT

De wereld bestaat uit legio kasten, boekenkasten, opbergmeubels, ladekasten etcetera.

Het unieke van de New York Vaketagère is dat het net anders is dan al deze bekende meubels, van zeldzame hoogwaardige kwaliteit is (lees verder voor de specificaties) en fraai afgewerkt met bijzondere details (zie foto's en tekst). Dit maakt de New York Etagère tot een uniek design meubel.

Materiaal: MDF spaanplaat wat is afgewerkt met melanine. Door gebruik te maken van melamine als buitenste laag, is de kast beter bestand tegen vallende voorwerpen dan een standaard MDF kast. Melamine wordt in deze prijsklasse zelden gebruikt, maar is absoluut van een hoogwaardiger kwaliteit dan MDF.

Details: Sommige vakken in de kast hebben een achterwand. Hierdoor wordt het design nog unieker en onderscheidt dit ontwerp zich van andere kasten. De randen zijn van ABS kunststof.

De volgende kleuruitvoeringen zijn leverbaar:
(met randen wordt bedoeld: de voorste rand die een andere kleur heeft dan de rest van het meubel)

  • zwart meubel, witte randen
  • grijs meubel, groene randen
  • wit meubel, rode randen
  • bruin meubel, witte randen
  • wit meubel, zwarte randen

New York Design Vaketagere - Boekenkast - Voorbeelden van kleurcombinaties

Meer van Design Stoelen en Fauteuils.nl Bekijk alle

Tuin- en eetstoel

Neem uw stoelen mee waar u zit: binnen of buiten Geniet nog van enkele nazomerdagen met de Xavier als tuinstoel Blijf in de koude dagen binnen met de Xavier als eetkamerstoel   STOEL VOOR BINNEN EN BUITEN - IDEALE NAZOMER EN HERFSTSTOEL Nu 30% korting, eindprijs 37 euro (alles inbegrepen, zoals BTW en verzending) U kunt deze hoogwaardige stoel in de tuin als tuinstoel gebruiken en binnen als eetkamerstoel gebruiken. Door de armleuningen en gelijdelijk rondlopende zitvorm kunt u in elk geval comfortabel zitten. De Xavierstoel is eenvoudig op te stapelen. Stevige duurzame materialen maken het mogelijk om de stoel zowel binnen als buiten te gebruiken: de zitting is gemaakt van degelijk kunststof en het onderstel van gelakt aluminium.Als iemand u vraagt welk merk of type het is dan kunt u zeggen 'ksafjee' (Franse uitspraak van Xavier, een Franse naam). In veel verschillende kleuren beschikbaar. Klik hier voor alle kleuren. Afmetingen: 52 cm x 55 cm x Hoogte: 73 cm Zithoogte: 44 cm Stapelbaar (zie foto's)

Design Stoelen en Fauteuils.nl

2 versies: stoel en bank

De Benelux Expo stoelen worden gratis verzonden binnen de Benelux er staat 3 jaar garantie op. PRIJS: 399 EURO HOOGWAARDIGE KWALITEIT IN MATERIAAL EN DESIGN Deze met onze streek geassocieerde stoel, de Benelux Expo, biedt hoogwaardige kwaliteit en comfort, voor wie in een luxe design fauteuil wilt zitten. Hij is bekleed met hoogwaardig runderleder, de dikste kwaliteit. Het leder op de stoel is bijzonder strak in model gespannen - iets dat de klanten van dit bedrijf (Design Stoelen en Fauteuils) van haar stoel waarderen boven dat van andere winkels. Het frame is verchroomd tot spiegelkwaliteit. < Bekijk de hele fotocollectie OOK VERKRIJGBAAR ALS TWEEZITSBANK (ZIE LAATSTE FOTO'S) - PRIJS: 750 EURO

Design Stoelen en Fauteuils.nl

Fleurige design stoelen

Vlinderstoelen type DagpauwoogVrolijk design in kleuren verkrijgbaar Geschikt als eetkamerstoel of kleurige kinderstoel, makkelijk hanteerbaar vanwege het lichte gewicht   Het pluspunt wat kwaliteit betreft De leverancier van de vlinderstoelen biedt de stoelen aan in deze versie en in een nog goedkopere versie. Omdat de goedkopere versie (zoals de meeste meubels) niet ongevoelig is voor stoten met als gevolg afbladdering van de verf, kiest Design Stoelen en Fauteuils voor de kwalitatief betere en betrouwbaardere versie, waarvan de verf beter houdt. U ontvangt deze stoel dus in de best verkrijgbare kwaliteitsklasse.

Design Stoelen en Fauteuils.nl