Partner

Design Stoelen en Fauteuils.nl

Esthetische meubels voor verrassende prijzen

Kwaliteit, comfort en een aantrekkelijk prijskaartje. Topkwaliteit stoelen, fauteuils of wat leuke bijzettafels, voor elk wat wils. En dat zonder hoge prijzen te vragen voor het etiket 'design'. De prijzen van Design Stoelen en Fauteuils zijn puur gebaseerd op de kwaliteit en niet op 'naam' of 'merk'. Zo vindt u in haar collectie dan ook hoogwaardige esthetische meubels voor verrassend lage prijzen.

Klasse designs in de stijl van Mies van der Rohe en de Duitse klasse Bauhaus en Knoll, maar ook stoelen van Deense origine behoren tot het assortiment. Deze degelijke en stijlvolle meubels worden bekleed met hoogwaardige materialen, waaronder de dikste kwaliteit runderleer. Voor de eetkamerstoelen zijn diverse andere stevige kwaliteitsmaterialen toegepast die weer voordelen hebben in het onderhoud en het gebruik. Het bedrijf benut de moderne technologie optimaal. Eenmaal besteld via de webshop wordt snel de koppeling gelegd met de transporteur, waarvan u een mail ontvangt om uw bestelling te volgen. De levertijd is bij veel producten één of enkele dagen, terwijl producten die van buitenlandse origine zijn wel eens een langere weg afleggen (bijvoorbeeld meerdere weken) alvorens het bij de klant geleverd wordt. Hiervan wordt de klant goed op de hoogte gehouden.

Meer info: www.designstoelenenfauteuils.nl

 

MEER TONEN

Vaketagère-boekenkast

SPECIALE AANBIEDING:

DE NEW YORK VAKETAGÈRE - BOEKENKAST

 

NIEUW DESIGN

HOOGWAARDIGE MELAMINE KWALITEIT

DIVERSE KLEUREN

 

Opties:

156 cm breed bij 172 cm hoog bij 25 diep: 499 euro

170 cm breed bij 209 cm hoog bij 25 diep: 575 euro

WAT DIT MEUBEL UNIEK MAAKT

De wereld bestaat uit legio kasten, boekenkasten, opbergmeubels, ladekasten etcetera.

Het unieke van de New York Vaketagère is dat het net anders is dan al deze bekende meubels, van zeldzame hoogwaardige kwaliteit is (lees verder voor de specificaties) en fraai afgewerkt met bijzondere details (zie foto's en tekst). Dit maakt de New York Etagère tot een uniek design meubel.

Materiaal: MDF spaanplaat wat is afgewerkt met melanine. Door gebruik te maken van melamine als buitenste laag, is de kast beter bestand tegen vallende voorwerpen dan een standaard MDF kast. Melamine wordt in deze prijsklasse zelden gebruikt, maar is absoluut van een hoogwaardiger kwaliteit dan MDF.

Details: Sommige vakken in de kast hebben een achterwand. Hierdoor wordt het design nog unieker en onderscheidt dit ontwerp zich van andere kasten. De randen zijn van ABS kunststof.

De volgende kleuruitvoeringen zijn leverbaar:
(met randen wordt bedoeld: de voorste rand die een andere kleur heeft dan de rest van het meubel)

  • zwart meubel, witte randen
  • grijs meubel, groene randen
  • wit meubel, rode randen
  • bruin meubel, witte randen
  • wit meubel, zwarte randen

New York Design Vaketagere - Boekenkast - Voorbeelden van kleurcombinaties

Meer lezen over
'Vaketagère-boekenkast'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.