Partner

jouwMaatkast.nl (DeinSchrank.de GmbH)

jouwMaatkast.nl is gespecialiseerd in het aanbieden van online meubels op maat. Klanten kunnen bij ons meubels van maatkasten tot massiefhouten tafels helemaal naar wens op maat online ontwerpen en bestellen. Dit kan gedaan worden aan de hand van onze online configurator. Hiermee kunnen klanten zelf de decors, indeling, toebehoren en afmetingen bepalen om zo hun droom meubel op maat te bestellen. De levering wordt gedaan binnen 3 - 5 weken en alles wordt tot in de woonkamer geleverd. Neem gerust een kijkje op onze site en kijk wat voor maatkast, dressoir of bureau jij op maat kunt laten maken.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht jouwmaatkast.nl

Schuifdeurenkast Maxi

Deze schuifdeurenkast 'Maxi' is een mooi alternatief voor een kast met draaideuren. De schuifdeuren sluiten de kast op een mooie en ruimtebesparende manier af. Bovendien kunnen de schuifdeuren bijna geheel over elkaar heen geschoven worden waardoor je altijd overal eenvoudig bij kunt. Door de verdeling van de deuren in 3 vlakken ontstaat er een speels geheel.

jouwMaatkast.nl

Kleuren

De decorkleuren zijn voor het geraamte en de schuifdeuren en de designstreep op de schuifdeur afzonderlijk te kiezen. Hierdoor kan je naar wens kleuren combineren evenals de afmetingen en de indeling van de kast. Zo kun je van hoogglanswit, Merano bruin tot eiken decors uitkiezen. Bij de indeling is er de mogelijkheid te kiezen voor schappen, kledingstangen, kledingliften en zelfs lades achter de schuifdeuren behoort tot de mogelijkheden. Hierdoor is elke maatkast bij ons ook echt een kast op maat en kunnen klanten altijd een passende kast voor de woonomgeving vinden.

Kijk voor meer informatie op jouwMaatkast.nl.

Meer lezen over
'Schuifdeurenkast Maxi'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.