Partner

Keukencentrum Vosseling

Al bijna 30 jaar vervult Keukencentrum Vosseling voor haar klanten alle wensen op het gebied van keukens. In de showroom in Wellseind zijn tal van keukenopstellingen te bewonderen, in alle stijlen: van klassiek tot modern. Daarbij is apparatuur van diverse merken te leveren, maar ook werkbladen, tegels en andere accessoires zijn te bestellen.

Keukencentrum Vosseling is ook hét adres voor bijvoorbeeld bibliotheekkasten, kamers en suites en op maat gemaakte eettafels.

Keukenverbouwing? Keukencentrum Vosseling neemt alle zorg uit handen. Loop eens binnen aan de Wellseindsestraat 9 te Wellseind om er de showroom te bewonderen en u vrijblijvend te laten informeren.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht vosseling.nl

Kastenwanden op maat

Keukencentrum Vosseling levert naast maatwerkkeukens ook kastenwanden op maat. Voor in de keuken, bijkeuken, als wandmeubel in de woonkamer, slaapkamer of op zolder.

De mogelijkheden hierin zijn eindeloos. Het kan voorkomen dat door de bouw en afmeting van een ruimte het niet mogelijk is om een standaardkast te plaatsen. 

Passende oplossing kasten

Voor deze situaties biedt Keukencentrum Vosseling je ook een passende oplossing. Kasten zijn er in alle mogelijke maten en stijlen, met schuifdeuren en zelfs met afgeschuinde kanten. Samen met jou wordt bekeken aan welke eisen de kastenwand moet voldoen. Je krijgt daarbij een duidelijk en uitgebreid advies op maat aangeboden.

Meer lezen over
'Kastenwanden op maat'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.