Partner

Intri B.V.

Waarom zou u een interieur laten bouwen in plaats van er een te kopen? Misschien omdat u de stijl van uw interieur naadloos wilt laten aansluiten op de stijl van uw woning. Of omdat u door het hele huis heen eenheid wilt in materiaalgebruik. Wellicht omdat u voor een bepaalde ruimte geen passende kasten kunt vinden. Of… omdat u zó’n uitgesproken eigen smaak en stijl heeft, dat het interieur van uw dromen alleen door een echte interieurbouwer of interieurarchitect gerealiseerd kan worden.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Intri B.V.

Kasten en meer

INTRI realiseert kasten op maat. Maatwerk betekent een bewuste keuze voor een individueel interieur met de juiste uitstraling en materialen.

Exclusief voor u ontworpen en geproduceerd

Een woning met een knusse huiskamer, een sfeervolle slaap- of badkamer, een smaakvolle keuken of een overzichtelijke thuiswerkplek. Het maakt niet uit of u slechts abstracte ideeën heeft of een volledig uitgewerkt ontwerp, Intri denkt van planontwikkeling tot realisatie met u mee.

Door de keuze van maatwerk krijgt u een kast die specifiek op uw stijl, vormgeving en smaak is afgestemd en exclusief voor u is ontworpen en geproduceerd.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw woning te bespreken. 

Meer lezen over
'Kasten en meer'?

meer van deze professional

Designtrappen van Intri

INTRI Designtrappen zijn modern en eigentijds vormgegev...

Maatwerk keukens van Intri

Voor al uw speciale keuken ontwerpen kunt u terecht bij...

Badkamer projecten

Bekijk hier de foto's van onze mooie particuliere badka...

Toon alle 4 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.