array(1) { ["path"]=> string(49) "www.aldenkamp.com/productlijnen/matera-by-munari/" }
Partner

Havoned

Havoned is dé partner in (trade-)marketing en verkoop voor wederverkopers van plaatsingssystemen en accessoires op het gebied van Audio Video.

Bedrijfsoverzicht Havoned

Matera by Munari

De TV-meubels Matera by Munari zijn mooi afgewerkt en verkrijgbaar is diverse uitvoeringen. Elk tv-meubel is zwart voorzien van glazen planken of deurtjes.

TV-Meubel Matera by Munari

Het tv-meubel is een belangrijk onderdeel van uw interieur. Het tv-meubel moet niet alleen passen bij de rest van het interieur, maar daarnaast is ook het gebruiksgemak een belangrijke voorwaarde. Onlangs introduceerde het Italiaanse merk Munari haar nieuwste tv-meubellijn Matera. De tv-meubels laten zich kenmerken door strakke zwarte lijnen met mooie details. Het totale assortiment bestaat uit diverse verschillende uitvoeringen. Daarmee laathet designers-team van Munari zien dat ook de nodige aandacht is besteed aan gebruiksgemak voor verschillende situaties.

Eén van de details is de afwerking van het stand-alone tv-meubel. De Matera is vervaardigd uit zwart mdf en voorzien van een mooie structuur aan de buitenzijde. Daarnaast zijn de meubels voorzien van glazen planken beschikbaar in de kleuren wit of zwart. De collectie bestaat uit verschillende modellen uiteenlopend van een open model met ruimte voor een soundbar tot een volledig gesloten tv-meubel met glazen deurtjes voorzien van active door. Deze toepassing zorgt ervoor dat u met gesloten deurtjes toch uw audio-apparatuur kan bedienen met de afstandsbediening.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de importeur Havoned via telefoonnummer 0341 - 35 90 50 of info@havoned.nl.

Meer lezen over
'Matera by Munari'?

meer van deze professional

sonoroRADIO

De sonoroRadio is een compacte design FM/DAB+ radio met...

Tablethouder RingO

Vogel's de universele tablethouder RingO; geschikt voor...

sonoroSTEREO

De sonoroSTEREO is een 2.1 stereo radio voorzien van Bl...

Toon alle 14 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.