array(1) { ["path"]=> string(44) "www.aldenkamp.com/productlijnen/bergamo.html" }
Partner

Havoned

Havoned is dé partner in (trade-)marketing en verkoop voor wederverkopers van plaatsingssystemen en accessoires op het gebied van Audio Video.

Bedrijfsoverzicht Havoned

Aldenkamp by Munari presenteert een verrassende lijn lijn tv-meubels: Bergamo. Natuurlijk zijn de meubels voorzien van de handige features en hoogwaardige kwaliteit die u mag verwachten van Aldenkamp, maar het is vooral de finish die voor een eigen, aparte look zorgt. Bergamo kenmerkt zich namelijk door een matte finish, verkrijgbaar in de kleuren wit, grijs en zwart.

Veel handige features
Naast de matte finish zorgen ook de handige features voor het gebruikersgemak die u van Aldenkamp mag verwachten.
De gehele deur is namelijk voorzien van infrarood-doorlatend glas, wat betekent dat u de decoder of AV-installatie gewoon door het gesloten deurtje heen kan bedienen
En dankzij de speciale kabeldoorvoer een koeling aan de achterzijde van de meubel kunt u uw AV-apparatuur gemakkelijk en veilig in het meubel plaatsen
Daarnaast maken de verzonken wieltjes het mogelijk het tv-meubel makkelijk te verplaatsen
Aan de bovenzijde is een inkeping onder het handvat gemaakt waar een kabeltje door kan worden getrokken voor als u bijvoorbeeld uw iPad of smartphone wilt aansluiten op uw AV-apparatuur. Gebruik van uw smartphone is dan mogelijk met gesloten deur.

Bergamo voor ieder interieur
TV-meubel Bergamo is meer dan een meubel, het vormt de ideale combinatie van de juiste features voor optimaal gebruiksgemak en een mooi vormgegeven design. Het tv-meubel is beschikbaar in twee verschillende hoogtes en breedtes en is geschikt voor tv-schermen tot en met 55”. Bergamo is daarmee een meubel dat in  ieder interieur tot zijn recht komt.
Indien gewenst is het tv-meubel Bergamo leverbaar met een (draaibare) kolom voor het tv-scherm. Tevens is binnen de serie Bergamo ook een salontafel leverbaar.

Meer lezen over
'Tv-meubel'?

meer van deze professional

Jamo inbouw speakers

Bent u van plan te gaan verbouwen? Of wilt u uw audio t...

Tablethouder RingO

Vogel's de universele tablethouder RingO; geschikt voor...

sonoroCD2

Design radio met Bluetooth technologie en cd-speler voo...

Toon alle 14 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.